Offshore

Sektorer

Vindmølleanlæg, tekniske installationer og boreplatforme. Dimensionskontrol, undervandsscanning og positionering. Vores eksperter i LE34 Offshore, som tidligere hed Nellemann Survey, har mere end 25 års erfaring med komplekse præcisionsmålinger både under og over vandet.

LE34 VISER VEJEN
LE34 landinspektør offshore vinmølleanlæg
LE34 landinspektør offshore

Offshore i blodet

Vores landinspektører og landmålingsteknikere i LE34 Offshore er af en særlig støbning. De har beskæftiget sig med offshore-opgaver siden starten af deres karriere og har erfaring fra projekter i både Danmark, Norge, England, Grønland, Asien og Den Persiske Golf. Deres indgående kendskab til offshore-industrien tæller også relaterede værfter på land i Danmark, England, Holland, Italien, Kina, Indonesien og Singapore.

LE34 Offshore er eksperter i kvalitetssikring i forbindelse med en lang række flytninger af borerigge og platforminstallationer, offshore vindmølleinstallationer, 3D-laserscanning, dimensionskontrol og tekniske monitoreringsopgaver. Vi er desuden registreret i kvalitetssikringssystemet Achilles Joint Qualification System for leverandører til olieindustrien i Norge og Danmark. 

Lars Overby, landinspektør og offshore-specialist, LE34:

“Vores mere end 25 år lange og omfattende samarbejde med Maersk taler for sig selv. Vores forcer er et meget højt fagligt niveau, stor fleksibilitet, stabile medarbejdere og punktlighed.”

Havvindmøller

Over 550 fundamenter opmålt og afsat: Vi har spillet en central rolle i installationen af havvindmøller siden 2006 og er dermed et af de mest erfarne landinspektørfirmaer overhovedet inden for dette felt.

Vi har udviklet og raffineret en relativt simpel, men meget effektiv og nøjagtig metode til installation af Mono Piles og Transition Pieces til havvindmøller. Positioneringspakken inkluderer back-up udstyr til alt, hvorved der undgås forsinkelser i forbindelse med installationen. Udstyret kan på kort tid mobiliseres på alle former for installationsskibe, fra jack-up og DP til ankerbaseret.

Søopmåling

LE34 Offshore foretager søopmåling fra eget fartøj, som er udstyret med den nyeste teknologi inden for sonar multi-beam opmåling og kan indsamle op til 25.000 punkter per sekund.

LE34 landinspektør offshore
LE34 landinspektør offshore gas- og olieplatforme

Få mere at vide

Kontakt os

Kontakt LE34 Offshore, hvis du vil vide mere om vores specialiserede kompetencer.

Lars Overby
Partner, landinspektør og afdelingsleder
Forretningschef, LE34 Offshore
+45 2275 5786
lo@le34.dk

Send mail til Lars Overby

Lars Overby, partner / landinspektør / afdelingsleder / forretningschef, LE34 Offshore

“Olie- og gasplatforme, vindmølleanlæg og tekniske installationer. Dimensionskontrol, undervandsscanning og positionering. Vores eksperter i LE34 Offshore, som tidligere hed Nellemann Survey, har mere end 25 års erfaring med komplekse præcisionsmålinger både under og over vandet.”