3D-scanning

Komplet 3D-scanning giver dig et præcist grundlag at projektere på, så du undgår fejl og forsinkelser senere i processen. LE34’s specialister scanner eksisterende bygninger, anlæg og veje, inde såvel som ude – kort sagt er der ingen grænser for, hvilke strukturer vi kan levere retvisende 3D-scanningsdata af.

Få mere at vide

3D-scanning giver den rigtige begyndelse

Ingen gider for mange ændringer. Derfor er der i ejendomsbranchen et stort fokus på at minimere risikoen for fordyrende forsinkelser – og som landinspektører har vi en central rolle i feltet mellem ingeniører, arkitekter og bygherrer, hvor vi leverer det tekniske fundament for, at projekteringen og den efterfølgende gennemførelse af projektet lykkes uden forsinkelser.

LE34 er specialister i 3D-scanninger. Scanningerne begynder altid med en grundig forventningsafstemning af, hvilken detaljeringsgrad af data og af det endelige projekteringsgrundlag, der er behov for.

Bliv kontaktet af os

Kim Christensen, Structural Engineer, BIG CPH

“Mange tak!  Det er en kæmpe hjælp til bygherre. Og det er ikke sidste gang, vi benytter 3D-scanning til sådan noget, det er jo vanvittig gode og brugbare resultater.”

Digitalt projekteringsgrundlag med 3D-scanninger

LE34 har længe været eksperter i at udvikle komplette digitale tvillinger, som gør det muligt at teste og planlægge ombygninger, facility management og reparationer direkte fra skærmen frem for on-site.

Uanset, hvor stort eller lille dit projekt er, har vi de rette scanningsmetoder og erfaringer til at udarbejde en 3D-scanning af så høj præcision, at du kan bruge data som projekteringsgrundlag.

Vi leverer data i de formater, du vil arbejde videre i – for eksempel tilbyder vi også at udarbejde punktskyer (PointView), 3D-modellering og BIM på baggrund af scanningsdata.

3D-scanninger sikrer kulturarv

En 3D-scanning giver dig ikke blot et præcist projekteringsgrundlag, men kan også bruges til at sikre kulturarv. Videoen er et udklip af 3D-scanningen af Sct. Bendts Kirke.

3D-scanninger giver dig en digital tvilling

3D-teknologien skaber det, som i bygge- og anlægsbranchen kaldes en digital tvilling. Fordi det er en digital kopi af virkeligheden, ligesom tvillinger er hinandens kopier. Ved at arbejde i den digitale tvilling slipper du for at gå frem og tilbage mellem skrivebordet og virkeligheden, når du skal projektere en ny bygning eller en ny vej.

Fordelene ved at projektere ud fra den digitale tvilling gør også hverdagen betydelig nemmere på store projekter, hvor de involverede ingeniører, arkitekter og bygherrer sidder på hver deres kontor. Du kan i princippet sidde, hvor som helst i verden og projektere og arbejde på baggrund af det samme digitale projekteringsgrundlag skabt med data fra 3D-scanning.

Hvorfor vælge LE34 til 3D-scanning?

Vi er altid lige i nærheden af dig

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

Vi er de første med nye metoder

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at vi har ressourcerne til at udvikle nye teknologier. Det muliggør flere løsninger og vinkler, der kan tilpasses præcis dit projekt.

Kvalitet og tryghed

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.