Industri

Sektorer

3D-scanning, dimensionskontrol og as-built dokumentation uden nedetid. LE34 udvikler skræddersyede løsninger, som forhindrer fordyrende fejl i industrien.
ISO 9001:2015-certificeret, naturligvis.

LE34 VISER VEJEN

Brian Fjordgaard, vedligeholdelseschef, Flügger

“LE34 laver 3D-scanninger af vores produktionsanlæg for at sikre, at vi kan gennemføre ombygninger og projekter uden fordyrende fejl og forsinkelser.”

3D-scanning: Komplet overblik med høj præcision

Et korrekt og præcist datagrundlag er afgørende for, at din virksomhed kan implementere nye installationer, modifikationer og ombygninger uden forsinkelser og dyr nedetid i produktionen.

LE34 råder over branchens nyeste og mest sofistikerede opmålingsteknologier til hurtig og præcis opsamling af data. Vi afleverer i en samlet digital model, som giver et komplet overblik over alle detaljer, dimensioner og designs i en brugervenlig visualisering, som er kompatibel med det software, man anvender in-house i industrien.

Til nye brugere af 3D-data tilbyder vi at supplere overleveringen med korte introkurser for at sikre, at alle får det største udbytte af deres data. 

Test på skærmen, ikke i virkeligheden

Med en 3D-model er du sikret det optimale grundlag for design og konstruktion af nye komponenter. 3D-modellen danner desuden grundlag for dimensionskontrol og clash check forud for installationen og kan efterfølgende suppleres med as-built-dokumentation.

Udarbejdelse af clash check-analyser kan afsløre, om der er plads til et nyt modul på den tiltænkte placering – og om der er plads til at transportere det nye modul dertil. Anvendelse af filmklip, der visualiserer en installationssekvens, kan anskueliggøre for de involverede parter, hvordan et nyt modul flyttes på plads og kan skabe klarhed over eventuelle udfordringer på ruten. 

Per Danmark, projektleder, NWT Nordic Wear Tec

“Vi har fået et solidt datagrundlag, som vi anvender til vores 3D-konstruktion. Med LE34’s opmåling sikrer vi en præcis sammenhæng mellem de nye konstruktioner og de eksisterende komponenter. Det betyder, at vi undgår tidsoverskridelser og sikrer sammenhæng i vores produktionsanlæg.”

3D scan computerskærm

Få mere at vide

Kontakt os

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere eller have adgang til et sæt testdata.

Niels Koefoed Nielsen
Landinspektør, 3D-specialist
+45 5131 4270
nkn@le34.dk 

Send mail til Niels Koefoed Nielsen