Støj- og vibrationsmålinger

Tilføjelsen af støj- og vibrationsmåling gør os fuldkommen leveringsdygtige i samtlige monitoreringsydelser, der findes på markedet.

Få mere at vide

Skal LE34 foretage din støj- og vibrationsmåling?

Hvis du er på udkig efter eksperter med speciale i måling af med 200 års erfaring med indsamling og håndtering af data, er LE34 altid lige i nærheden.

Bliv kontaktet af os

Støj- og vibrationsmåling på Københavns Metro

Startskuddet til LE34’s målinger af støj og vibrationer kom sidste år, da vi fik til opgave at udføre støj- og vibrationsmåling i hele anlægsperioden af Metro Sydhavnslinje.

Læs mere om vores støj-og vibrationsmåling på Københavns Metro

Hurtig respons 24-7

Det er ofte et krav til byggerier og anlæg, der ligger tæt på bygninger, veje, metro, bane, boliger eller lignende, at bygherren skal kontrollere om projektet har konsekvenser for områdets støjniveau, og om der evt. forårsages uønskede vibrationer.

Situationen kan ofte ændre sig relativt hurtigt, og derfor bliver det monitoreringsudstyr, LE34 sætter op, ofte siddende, indtil byggeriet er afsluttet. 

Vi gennemfører også opmåling og afsætning på byggepladserne, så det giver dig en ekstra fordel, at vi er tæt på, hvis monitoreringsudstyret giver alarm (og det skal det, når der er tegn på for høj støj eller vibration) – fordi vi i forvejen ofte er tilstede.

Hvorfor vælge LE34 til din støj- og vibrationsmåling?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.