As built-dokumentation

As built-dokumentation giver dig syn for sagen, til punktsky og prikke. Det er din dokumentation for, om du som bygherre har fået leveret det, du har bestilt hos din entreprenør. Det letter også overtagelse entreprenører imellem. Kort fortalt, er det et vigtigt punktum eller komma for dit byggeri, som LE34 er klar til at sætte for dig.

Få mere at vide

As built-dokumentation er data, der giver overblik

Ikke alle forbinder data med overblik. Men det er netop, hvad LE34’s as built-dokumentation giver dig. Et overblik i form af en 2- eller 3D-model, der er din dokumentérbare sikkerhed for, om dit projekt har udformet sig efter planen.

Præcis as built-dokumentation sikrer også, at eventuelle afvigelser kan stoppes, inden konsekvenserne i ombygning og omkostninger bliver for store. Og dokumentation, der både minimerer risikoen for fejl og sparer penge, er kun dig som bygherre til fordel.

LE34 er altid i nærheden, klar til at levere den fremmeste as built-dokumentationen i branchen. 

Bliv kontaktet af os

Detaljerigt syn for sagen med as built-dokumentation

As built-dokumentation forholder sig til, om et færdigt byggeri står som planlagt. Og det kan LE34 dokumentere. Vores eksperter måler effektivt op med den nyeste 3D-scanningsteknologi og leverer punktskyer, bubble view og objekt-geometri, så arkitekter, entreprenører og rådgivere får et deltajeret videns- og datagrundlag, de kan stole på.

Eventuelle afvigelser mellem det bestilte og det afleverede kræver sin dokumentation. Og det er netop hvad LE34’s as built-dokumentation gør. Det er bygherres kontrol af, at entreprenøren har afleveret, hvad der blev bestilt. As built-dokumentation er som nævnt det bedste punktum, du kan sætte for dit byggeri. Men det kan også være et vigtigt komma, så du kan igangsætte næste fase på et korrekt grundlag. 

as built-dokumentation
As built-dokumentation

Sigurd Nissen-Petersen, Chief Operating Officer, Copenhagen Metro Team:

“I forbindelse med det afsluttende arkitektoniske arbejde på Cityringens 17 nye stationer udførte LE34 opmålinger og 3D-scanninger til as built-dokumentation, som gav os som hovedentreprenør på Metro Cityring et vigtigt, detaljeret datagrundlag for den næste fase i processen. Vi har været meget tilfredse med LE34 som vores leverandør af as built-dokumentation.”

Omfattende as built-dokumentation på Metro Cityring

LE34 har udført as built-dokumentation som et led i en omfattende kvalitetssikring af dimensionerne på samtlige 17 stationer på den nye Metro CityRing. Formålet har været at kontrollere de rå stationsrum, inden den næste leverandør skulle tage over og indrette stationerne med fliser, rulletrapper og bænke.

På baggrund af kundens 2D-materiale har LE34 kontrolopmålt stationerne ved hjælp af laserscanning og derudfra opbygget avancerede 3D-modeller og lavet clash-test. Vi har kort sagt digitaliseret de underjordiske stationer og leveret oversigt i de ønskede formater.

Hvorfor vælge LE34 til din as built-dokumentation?

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.