Anlægsafsætning

Anlægsafsætning af store eller små anlæg, antenne- og ledningsanlæg, vejnet eller jernbaner, lokalt eller globalt – også her er LE34 med før, under og efter. Vi etablerer fikspunktnet og dokumenterer løbende, så dit projekt er garanteret korrekt placering, også inden for lovens og vejjuraens rammer.

Få mere at vide

LE34 optimerer din anlægsafsætning

Skal du i mål med anlægafsætning til et større eller mindre anlægsprojekt, har LE34 erfaringen og specialisterne, der sikrer, at dit anlægsprojekt kommer på rette spor fra start.

Ikke to anlægsprojekter er ens, og derfor møder vi altid dig og dit projekts behov for anlægsafsætning lige dér, hvor det er. Altid i øjenhøjde med kvalitet for øje.

Bliv kontaktet af os om anlægsafsætning

Anlægsafsætning

LE34 udfører præcis den anlægsafsætning, du har brug for, uanset projektets størrelse. Med afsæt i lige netop dit projekts højde og tekniske drøjde, rådgiver vi dig til den mest optimale afsætning- og afmærkningsform, der sikrer, at projektet overholder sin tidshorisont og tolerancer. Vi ved om nogen, at anlægsafsætning handler om at plotte pinden i jorden det helt rigtige sted, men for os handler det lige så meget om levere en ydelse, der bidrager til, at kundens projekt kører i den rigtige retning.

Vores omfattende erfaring som leverandør af 200+ ydelser inden for bygge- og anlægsbranchen gør os til specialister i alle kapitler af et anlægprojekt, stort som småt. Vi har eksempelvis lavet anlægsafsætning på Københavns Metro 0g på den kommende Femern Forbindelse. Store projekter, ja. Men vi kimser aldrig af et mindre. Det betyder, at uanset om vi skal udføre afsætning på tekniske anlæg, ledningsanlæg, master, broer, tunneller, vej- og jernbaneanlæg, maskiner, industrianlæg eller lignende, får du med LE34 et hold af eksperter med en forståelse for dit projekt, der gør det muligt for os at tilpasse afsætningen til fordel for dit projekt.

anlægsafsætning LE34

Hvorfor vælge LE34 til din anlægsafsætning?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.