Lokalplaner

En ny lokalplan er første spadestik til en vellykket og gennemtænkt byudvikling. Som landinspektører og inhouse-konsulenter i en lang række kommuner er vi med til at lægge fundamentet til en vellykket udviklingsproces, og vi rådgiver også gerne dig i din lokalplansproces – hele vejen.

Få mere at vide

Kom godt fra start

Bring dit projekt tættere på hurtig realisering med en effektiv proces. Vi er eksperter i planlægning og taler din sag i kommunen, så du kommer godt fra start.

Bliv kontaktet af os

LE34 er dit talerør til kommunen

En god lokalplan består af en balance mellem de involverede interessenter, idéer og de lovmæssige bindinger fra Planloven samt øvrige relevante hensyn. En gennemarbejdet og juridisk kvalitetssikret lokalplan giver kommunen det nødvendige fundament for at kunne realisere lokalplanens visioner. Med LE34’s ekspertise inden for lokalplaner, giver du kommunen det bedste grundlag for at godkende dit projekt hurtigt. 

Inhouse-planlægger med speciale i lokalplaner

LE34’s planlæggere med speciale i lokalplaner og planforhold har inden for de seneste tre år arbejdet som inhouse-konsulenter for kommuner på tværs af landet. De håndterer hele lokalplanprocessen fra a-z på vegne af kommunerne og sikrer en smidig proces gennem en kombination af juridisk viden, praktiske forvaltninger og hands on erfaring med lokalplanprocesser. 

Bjarne Husted, projektchef, A. Enggard A/S

“LE34 gav os mulighed for at realisere det ønskede projekt gennem effektivt planlægningsarbejde med analyse, lokalplan og miljørapport i forbindelse med byomdannelsen af Østre Havn i Aalborg. Det kompetente arbejde med planlægningen gav os ro i sindet omkring projektets gennemførelse.”

LE34 Østre Havn lokalplan
LE34 Aarhus lokalplaner

Hvorfor vælge LE34 til din lokalplansproces?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.