BIM

Med en avanceret BIM-model (Building Information Modeling) bliver det enkelt at planlægge det komplekse. Vores teknologier til laserscanning er markedets mest effektive, og vores eksperter omdanner data fra scanning til BIM-model med præcis de detaljer og oplysninger, der er behov for på den enkelte sag.

Få mere at vide

Facility management og projektering med BIM

Man kan spare både tid og fejl, når man kan tilrettelægge arbejde, optage mål og projektere renoveringer på baggrund af en nøjagtig BIM-model, som er en komplet gengivelse af virkeligheden.

Samtidig giver BIM-modellen mulighed for, at alle relevante aktører har adgang til de nødvendige informationer og detaljer for at kunne gennemføre deres arbejde korrekt.

Bliv kontaktet af vores eksperter i BIM

Rasmus Gregersen, landinspektør og partner, LE34

”Inden vi går i gang med at scanne en bygning og lave en BIM-model, afklarer vi sammen med kunden, hvad det præcise behov er: Hvilke informationer skal inkluderes i den færdige BIM-model, og hvor detaljeret skal modellen være? Alt kan lade sig gøre, når de grundlæggende opmålinger af bygningen er så detaljerede, som de er.”

BIM er rådgivning i 3D

Fejl i projekteringsfasen ender tit med, at der enten skal laves meget dyre ændringer på byggepladsen, eller der skal skæres i projektet. Når du bygger med BIM i virkeligheden, kan du tegne projektet om flere gange til samme pris og teste alternative løsninger.

Nu er det muligt at planlægge selv de mindste detaljer, helt ned til hvilke skruer en håndværker skal bruge. En detaljeret BIM-model sikrer det bedste kommunikationsværktøj igennem hele bygningens levetid – og et præcist overblik over bygningens forventede drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Vi rådgiver dig til den bedste BIM-løsning for dit projekt. Vi følger med udviklingen, før den forfølger os, så vi med vores forskellige metoder og de nyeste teknologier inden for scanning kan tilpasse os lige netop dit BIM-behov. 

BIM af reginabygningen

Komplet overblik

BIM-modellen samler alle oplysninger i ét overblik, så du kan planlægge renovering og facility management på baggrund af komplette, faktuelle oplysninger om materialer, dimensioner og tilstande.

BIM-model til projektering

Komplet overblik

BIM-modellen samler alle oplysninger i ét overblik, så du kan planlægge renovering og facility management på baggrund af komplette, faktuelle oplysninger om materialer, dimensioner og tilstande.

Hvorfor vælge LE34 til din BIM?

Kvalitet og tryghed

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.

De rigtige eksperter på din sag

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

Vi er altid lige i nærheden af dig

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

Kim Christensen, Structural Engineer, BIG Architects

”Mange tak! Det er en kæmpe hjælp til bygherre! Og det er ikke sidste gang vi benytter LE34 til sådan noget, det er jo vanvittig gode og brugbare resultater.”

Kontakt eksperterne

Malte Holm-Christiansen

Landinspektør
LE34 Aalborg

Richard Lindquist Capion

Landinspektør / Afdelingsleder
LE34 København