PointView®

Forestil dig en webbaseret løsning, som giver dig adgang til kolossale datamængder i et enkelt og brugervenligt overblik. Det har manglet, når man skulle udveksle og arbejde i punktskyer, 3D-modeller og detaljerede interaktive kort. Derfor udviklede vi PointView®.

Kom let i gang

Det er let at komme i gang

Med PointView® har vi gjort det muligt at foretage alle former for opmåling, registrering og projektering direkte fra din skærm. Alt sammen fra en kortvisning, som lader dig navigere rundt via både oversigtskort, panoramabilleder og punktskyer. Det er brugervenligt, intuitivt og ressourcebesparende.

Gå til PointView® og opret en bruger, så er du i gang. Vi kan hjælpe dig med at importere dine data og stiller gerne testdata til rådighed, så du kan prøve systemet af.

Gå til PointView® log-in / sign-up

Kim Baltzer Kallestrup, projektleder, Aarhus Vand

“Vi forventer os meget af visualiseringsplatformen PointView® – og vi oplever allerede nu stor interesse fra vores øvrige samarbejdspartnere i Vandpartner for at tage den i brug og sikre en endnu mere smidig og effektiv arbejdsproces i forsyningens samarbejde med entreprenør og rådgivere.”

Håndter data fra alle former for kilder

Med PointView® kan du udstille og dele 3D-modeller fra alle former for kilder og opmålingsmetoder. PointView® håndterer kæmpe datamængder let og intuitivt i en webbrowser. Det gør det nemt at tilgå komplekse 3D-datamængder uden behov for at være specialist i 3D. Løsningen gør det også muligt at sammenstille mange forskellige datasæt, så der for eksempel kan vises to forskellige skanninger fra forskellige datoer og måles forskelle imellem de to.

Intuitiv brugerflade i PointView®

LE34 har udviklet PointView® - et enkelt, webbaseret visuelt overblik med kortfunktion, punktsky og fotodokumentation, som gør arbejdet nemt og effektivt.

PointView<span class='r-sign'><noscript><img width=

Intuitiv brugerflade i PointView®

LE34 har udviklet PointView® - et enkelt, webbaseret visuelt overblik med kortfunktion, punktsky og fotodokumentation, som gør arbejdet nemt og effektivt.

Alle de værktøjer, du har brug for

Vi har udviklet en palette af nyttige værktøjer til PointView® :
• Vælg hvordan den enkelte punktsky bedst repræsenteres på skærmen 
• Måleværktøjer til måling af enkeltpunkter, linjer, flader og volumener 
• Opret og vis tværsnit
• Eksporter delmængder af data ud til specialist 3D-værktøjer som MicroStation
• Digitaliser direkte i punktskyen og eksporter dine data
• Upload selv nye datasæt
• Skalering, placering og rotering af punktskyer

Hvorfor vælge LE34 som din rådgiver?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

VI ER DE FØRSTE MED NYE METODER

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at vi har ressourcerne til at udvikle nye teknologier. Det muliggør flere løsninger og vinkler, der kan tilpasses præcis dit projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.