Dimensionskontrol af skibe

En god positionering til havs starter med en grundig gennemgang og dimensionskontrol i havnen. Og en grundig gennemgang og dimensionskontrol i havnen bør starte med LE34. Hvad enten det er kontrol af det største FPSO-skib (Floating Production Storage and Offloading) eller det lille ubemandede skib i de mindste havne, står vi klar med den nyeste teknologi og de mest effektive metoder.

Få mere at vide

Først dimensionskontrol, derefter vind i sejlene

En dimensionskontrol er i sig selv så at sige flerdimensionel og kan bestå af kontrol af offsets, skibets positioneringssystem, herunder roll, pitch, heading, Underwater Positioning System med Ultra Short Baseline (USBL) og Multi Beam Ekkodlod (MBE).

I LE34 har vi mere end 20 års erfaring med dimensionskontrol af skibe, og vi er altid lige i nærheden, klar til at hjælpe dig med at få dimensionerne på plads.

Bliv kontaktet om dimensionskontrol

Kontrol og kvalitet går hånd i hånd

I LE34 arbejder vi dagligt med kontrol og kvalitet – vi lever af præcisionsmåling og grundig dataindsamling, som udgør et solidt fundamentet for vores, vores samarbejdspartneres og vores kunders projekter. 

Dimensionskontrol af skibe er ingen undtagelse. Vi overholder de internationale standarder, når vi udfører opmålinger på søterritorier. Vi sørger for, at alle sensorer spiller sammen som et samlet system, når et skib skal positioneres på vandet. Vi bruger nøje koordinerede metoder til at få alle målinger til at passe sammen i det lokale 3D-koordinatsystem. Vi kan bygge videre på et allerede etableret system, eller vi kan bygge et helt nyt op fra bunden. Vi kan udføre kalibrering af gyro og bevægelsessensor.

 

Hvorfor vælge LE34 til dimensions- kontrol?

vi er altid lige i nærheden af dig

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.