Scanning

Kært barn har mange navne: SLAM, laserscanning, 3D-scanning, scanning, mobile mapping, terrestisk scanning, industriscanning. Men fælles for dem er to ting: data af høj kvalitet og LE34. Vi foretager scanninger af eksisterende forhold til lands, til vands og fra luften.

Få mere at vide

Validt fundament til dit projekt

Vores rådgivning bygger på mange års omfattende scanninger, ligesom vi løbende tager nye teknologier i brug, blandt andet droner og mobile scanningsteknologier som Mobil Mapping og SLAM (Simultaneous Localisation And Mapping).

Resultatet er data af meget høj kvalitet, som kan samles i en punktsky, 3D-model eller BIM (Building Information Modelling). På den måde får du som kunde et validt fundament for projektering af nye anlæg, bygninger eller veje eller as built-dokumentation af færdigbyggede anlæg.
Uanset, hvad dit behov er, står LE34 klar til at rådgive dig gennem hele processen.

Bliv kontaktet af os

Vi viser dig vejen til den relevante scanningsmetode

Fortvivl ej over, hvilken slags scanning du skal bestille. LE34 har omfattende erfaring med alle markedets forskellige teknologier og indleder altid opgaven med en fyldestgørende rådgivning af, hvilken metode der egner sig til dit projekt, alt efter hvad du skal bruge scanningerne til.

Ved renovering af bevaringsværdige eller fredede bygninger er det en ubetinget fordel at kunne gå helt ned i detaljen for at kunne projektere, at den færdigrenoverede bygning igen fremstår som den så ud i sin storhedstid. Det kræver en scanning med meget høj nøjagtighed, som vi har anvendt ved scanning af Regina-bygningen i Aarhus

Scannning

Vi går forrest med den nyeste teknologi

Aldrig har indendørs scanning været hurtigere og mere avanceret på samme tid: SLAM-teknologi (Simultaneous Localisation And Mapping) indsamler hurtigt og effektivt data uden at gå på kompromis med nøjagtighed eller kvalitet.

Hurtigt og effektiv scanning

Ved scanning af indvendige arealer er det afgørende at indsamlingen af data gennemføres så hurtigt som muligt af hensyn til brugerne af lokalerne – også her kan vi vejlede til det rigtige valg af scanning, for eksempel SLAM.

Typisk vil vi anbefale en kombination af flere teknikker – særligt, når vi skal scanne den samme bygning – både indendørs og udendørs. Men uanset, hvad dit behov er, viser LE34 vejen til den rigtige løsning.

 

Hvorfor vælge LE34 til din scanning?

Vi er altid lige i nærheden af dig

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

De rigtige eksperter på din sag

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

Kvalitet og tryghed

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.