Geoteknisk monitorering

Geoteknisk monitorering skaber mulighed for, at sætninger og deformationer opdages i tide, hvilket har stor betydning for vurderingen af den samlede kvalitet af byggeriet. Og LE34 er altid lige i nærheden, 24-7.

Få mere at vide

Geoteknisk monitorering

Ved kombination af fotoregistrering, døgnovervågning og løbende opmålinger af punkter på nærmeste bebyggelse monitorerer LE34 geotekniske sætninger og deformationer.

Bliv kontaktet af os

Geoteknisk monitorering på Københavns Metro

LE34 er en del af teamet bag det spektakulære, iskolde anlægsarbejde af den underjordiske Metro-trappe fra Købmagergade til Nørreport Station. For at undgå, at grundvandet fossede ind i trappeskakten under arbejdet, blev hele området frosset ned. Til minus 24 grader. LE34 monitorerede projektet døgnet rundt for at sikre, at området forblev iskoldt og stabilt til, at trappen kunne anlægges.

Det bedste udstyr til geoteknisk monitorering

Det er ofte et krav til byggerier og anlæg, der ligger tæt på bygninger, veje, metro, bane, boliger eller lignende, at bygherren skal kontrollere om projektet har konsekvenser for områdets geotekniske forhold.

LE34 råder over markedets mest avancerede udstyr og kan påvise deformationer på ned til 1/10 milimeter gennem automatiseret overvågning. LE34 tilbyder opmåling ved brug af inklinometer, stress-test og vandstyrede niveauobservationer som en del af vores monitoreringsydelser.

Hurtig respons 24-7

Situationen kan ofte ændre sig relativt hurtigt, og derfor bliver det monitoreringsudstyr, LE34 sætter op, ofte siddende, indtil byggeriet er afsluttet. 

Vi gennemfører også opmåling og afsætning på byggepladserne, så det giver dig en ekstra fordel, at vi er tæt på, hvis monitoreringsudstyret giver alarm (og det skal det, når der er tegn på for høj støj eller vibration) – fordi vi i forvejen ofte er tilstede.

LE34 udfører geoteknisk monitorering på større bygninger og anlæg
Geoteknisk monitorering er en af LE34's mange ydelser

Hvorfor vælge LE34 til din geotekniske monitorering?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.