Monitorering

LE34 har længe gået forrest i udviklingen inden for monitorering af store bygge- og anlægsprojekter. Vi tilbyder en komplet pallette af monitoreringsydelser, herunder traditionel monitorering, derformationsmonitorering, geoteknisk monitorering samt støj- og vibrationsmonitorering.

Få mere at vide

Komplet monitoreringspakke

Jo ældre LE34 bliver, jo mere moderne bliver vi. Sådan beskriver vi ofte os selv, og det passer især rigtig godt på vores monitoreringsydelser, hvor vi følger med udviklingen og netop har tilføjet støj- og vibrationsmålinger til vores monitoreringspakke.

Det betyder, at vi er fuldkommen leveringsdygtige i samtlige monitoreringsydelser, der findes på markedet. Og hvis du som bygherre er på udkig efter en monitorerings-leverandør med 200 års erfaring med indsamling og håndtering af data, er LE34 altid lige i nærheden.

Bliv kontaktet af os

Bred erfaring med monitorering

Det er ofte et krav til byggerier og anlæg, der ligger tæt på bygninger, veje, metro, bane, boliger eller lignende, at bygherren skal kontrollere om projektet har konsekvenser for områdets støjniveau og geotekniske forhold, og om der evt. forårsages uønskede vibrationer og/eller deformationer. LE34 har omfattende erfaring med monitorering, og med os får du en komplet pakke hos én og samme leverandør. 

Hurtig respons 24-7

Situationen kan ofte ændre sig relativt hurtigt, og derfor bliver det monitoreringsudstyr, LE34 sætter op, ofte siddende, indtil byggeriet er afsluttet. 

Vi gennemfører også opmåling og afsætning på byggepladserne, så det giver dig en ekstra fordel, at vi er tæt på, hvis monitoreringsudstyret giver alarm (og det skal det, når der er tegn på for høj støj eller vibration) – fordi vi i forvejen ofte er tilstede.

LE34 har udført monitorering under etableringen af Københavns Metro

Hvorfor vælge LE34 til din monitorering?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.