Digitale løsninger

Sektorer

Vi udvikler intelligente apps til opgavehåndtering og designer add-ons til eksisterende programmer. Vi er autoriserede forhandlere af Bentley CAD software og ledningshåndteringssystemet VA-banken© til forsyninger. Og vi står naturligvis for implementering, tilpasning, undervisning, support og rådgivning hele vejen.

LE34 VISER VEJEN
GeoNote<span class='tm-sign'>™</span> - digitale løsninger udviklet af LE34 ledningsregistrering LER 2.0

GeoNote - automatisering og overblik

I LE34 udvikler vi hver dag nye digitale værktøjer for vores kunders skyld. Den digitale verden er fuld af muligheder, men det skal være brugervenligt – ellers er der ingen grund til at skifte papiret ud med digitale værktøjer. Derfor er vores suite af intelligente digitale værktøjer, som vi kalder GeoNote, opstået som svar på konkrete hverdagsbehov hos kommunerne.

Drift og planlægning af snerydning, af affaldstømning, af oprydning i overfyldte cykelstativer, af vejtilsyn og meget mere: GeoNote er et intuitivt værktøj, som med udgangspunkt i et digitalt kort, kan skræddersyes til lige præcis dine ønsker. Eller din virksomheds ønsker til f.eks. pleje af udearealer eller opgavestyring af indvendig vedligeholdelse.

Uanset, om du arbejder hos en kommune, region, landbrug eller privat virksomhed, er fordelene ved at bruge GeoNote store: Det sparer tid og penge, det sikrer overlevering af knowhow, når garvede medarbejdere går på pension eller skifter job, og det sikrer, at du til enhver tid kan dokumentere de opgaver, der er udført.

Digitalt overblik projektering 3D model LE34
LE34 landinspektører udvikler digitale løsninger

Autoriseret Bentley-forhandler i Norden

Verden over benytter ingeniører, landinspektører og entreprenører Bentleys softwareløsninger i udviklingen af nye infrastruktur- og anlægsprojekter. LE34 samler support, undervisning, udvikling, CAD-specialister og forhandling af licenser ét sted. 

Vi tilbyder vores erfarne 2D- og 3D-specialister som konsulenter, når der er behov for hjælp hos vores brugere. Det kan være opsætning af Bentley-programmer, gennemgang af jeres setup, udlån af medarbejdere i kortere eller længere perioder, eller til hjælp ved spidsbelastninger i produktionen. Uanset hvor i landet, du befinder dig, har vi specialister i nærheden.

Se også www.it34.com, hvor vi har sat fokus på vores digitale ydelser sammen med IT-infrastruktur, hosting og support.

Ledningsregistrering GeoNote AutoLER<span class='tm-sign'><noscript><img width=
GeoNote AutoLER<span class='tm-sign'><noscript><img width=

VA-banken© – enkel ledningshåndtering til forsyninger

VA-banken© samler ledningsregistrering, drift, henvendelser og planlægning i ét brugervenligt system. Uanset opgaven og 100% på dansk. Udviklet til forsyninger af forsyningseksperter.

Mange forsyningers opgave kompliceres unødigt af forældede systemer, som kun kan håndteres af få superbrugere og som det er vanskeligt at flytte data imellem. Løsningen er VA-banken©, som LE34 er eneforhandlere af på det danske marked. Med VA-banken© giver én licens adgang til ubegrænset antal brugere. LE34’s forsyningseksperter samler og flytter al data og yder fuld support til alle brugere.

Få mere at vide

Kontakt os

Kontakt forretningschef Torbjørn Mandahl Pedersen,
hvis du er interesseret i at høre mere.

Torbjørn Mandahl Pedersen
Landinspektør og partner
Forretningschef, LE34 Forsyning & GIS
+45 2688 3808
tmp@le34.dk

Send mail til Torbjørn Mandahl Pedersen