Digitale kirkegårdskort

Farvel til papir med ulæselige noter, streger og pile. Goddag til knivskarpt digitalt kirkegårdskort, der giver overblik og er nemt at opdatere. Det sparer tid og penge – en fordel, der er til at føle på i hverdagen for både graveren, kirkeværgen, provstiet og det frivillige menighedsråd.

Få mere at vide

Digitalt kort giver det nødvendige overblik

LE34 er med til at modernisere kirkegårdskortene i en lang række danske provstier. Vi droneflyver kirkegården og skaber et digitalt kort, der er så tydeligt, at du let kan se indretningen af gravstedet, når du sidder på kirkegårdskontoret og zoomer ind på kortet. Droneteknologien er effektiv og betyder, at også mindre sogne med små kirkegårde kan have råd til at nyde godt af digitaliseringen.

Bliv kontaktet af os om digitale kirkegårdskort

Pernille Drøscher, kirkeværge, Visborg Kirke

“Jeg har haft en megagod oplevelse med LE34. Det har været et godt forløb, hvor de har forstået, hvad vi havde brug for og ikke forsøgt at oversælge, men givet os en pris på præcis det, vi havde brug for.”

Effektiv opgaveløsning med digitale kirkegårdskort

Det digitale kirkegårdskort kan være med til at gøre en lang række hverdagsopgaver i forbindelse med driften og vedligeholdelsen af kirkegården nemmere og hurtigere. Desuden er LE34’s løsning integrerbar med de administrationssoftwarer, som kirkegårdkontorer bruger.

Udover den grundlæggende kortfunktion kan du for eksempel bruge kortet, når en pårørende ringer til kirkegårdskontoret – via få klik kan du zoome ind på præcis det gravsted, samtalen drejer sig om og du har adgang til den opdaterede information om gravstedet, for eksempel hvor længe der er betalt vedligeholdelse for.

Praktisk planlægning af al arbejde på kirkegården

Du kan også bruge kortet til at planlægge graverens opgaver, måle hvor mange meter hæk, der skal klippes og planlægge hvornår, ligesom du kan bruge kortet, når større ændringer skal detailplanlægges.

Mulighederne er mange – hvad du vælger, afhænger af kirkegårdens størrelse og jeres behov.

Visborg kirkegård LE34 digitalt kirkegårdskort
Digitale kirkegårdskort LE34

Vis vej kirkegårdens besøgende

Når du først har et ordentlig kort er mulighederne mange. Brug det for eksempel til at give gæsterne på kirkegården en god velkomst. Visborg Kirke har sat det nye kort i deres infostandere på kirkegården – så bliver det ikke nemmere at finde rundt

LE34 er en af landets største droneoperatører

LE34 er førende inden for droneopmåling med flere forskellige dronemodeller, metoder og anvendelsesområder. Med droner får du hurtig og effektiv opmåling over store områder og vanskeligt tilgængelige objekter.

Hvorfor vælge LE34 til digitale kirkegårdskort?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

VI ER DE FØRSTE MED NYE METODER

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at vi har ressourcerne til at tage nye teknologier ind. LE34 var de første, der fik godkendelse til at overflyve bebyggede områder og dermed først til at tilbyde droneopmåling i byen.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.