VA-banken ©

Med VA-banken© hjælper LE34 i disse år danske forsyninger med at tage det næste skridt og rykke op i branchens superliga med en ny pakke af standardprogrammer dedikeret til forsyningsselskabers behov.

Få mere at vide

VA-banken© er skræddersyet af forsyningsfolk til forsyningsfolk

VA-banken© er et komplet ledningshåndteringssystem – det er nemt at bruge, på dansk og udviklet af forsyningsfolk.

Vi tilbyder VA-banken© på site-licens. Det betyder, at I ikke skal skele til dyre bruger-licenser, men under én og samme site-licens kan alle de medarbejdere, I ønsker, få adgang til VA-banken©.

Dermed får forsyningsselskabet en unik frihed til at give hver enkelt medarbejder det helt rigtige værktøj, der både sætter dem i stand til at løse opgaver selvstændigt og klæder dem på med viden til at indgå i nye samarbejdsopgaver på tværs af afdelingerne.

F.eks. kan forsyningens kundecenter, der har brug for adgang til opslag på ledningsnettet til indrapportering af kundehenvendelser, med VA-banken© nemt og hurtigt få adgang til data.

Et andet eksempel er manden i marken, der skal se en tv-inspektion og logge sin aktivitet.

Skriv til os og hør mere

VA-banken© er på dansk og intuitiv at bruge

Brugervenlighed og fleksibilitet er nøgleord i LE34’s systemer. Alle menuer og dialoger i  VA-banken© er 100% på dansk – hvilket er helt unik i forhold til, hvad der ellers findes af løsninger på forsyningsscenen.

Det er branchens nye standardsystem, der ikke består af et kludetæppe af specialudviklede funktioner, men i stedet er opbygget med intuitive workflows, der er renset for uforståelige og overflødige pop up-bokse.

Vi har gjort det nemt at skifte

Det er altid en proces at tage et nyt system i brug. Men vi ved, hvor meget det betyder, at den daglige drift bliver forstyrret så lidt som muligt, og vi ved, hvor vigtigt det er, at forsyningens medarbejdere får en god oplevelse allerede fra start. Derfor har vi gjort det nemt at skifte jeres nuværende ledningsregistreringssystem og GIS ud med VA-banken©.

Vi står for implementeringen og oplæring af medarbejderne, så I allerede fra dag 1 får fuldt udbytte af jeres nye ledningsregistreringssystem.

Timm Bochdam, projektchef, Faxe Forsyning

“Med VA-banken© kan medarbejderne i kundecentret  levere en meget mere præcis information – fordi de ganske enkelt selv har adgang til at slå op og få overblik over situationen i stedet for at skulle have fat på en kollega fra en anden afdeling. For eksempel et brud på en vandledning, hvor kundecentret selv kan se, hvorvidt bruddet allerede er registreret, og hvornår reparatøren er på stedet.”

Kom med på holdet

Faxe Forsyning bruger VA-banken©. Sønderborg Forsyning bruger VA-banken©.

Ringsted Forsyning, Kalundborg Forsyning og Vejen Forsyning gør det også.

Hvis du er nysgerrig efter, hvordan VA-banken© kan implementeres i din forsyning, og hvad det koster, så kontakt os for et uforpligtende møde. Skriv til Torbjørn Mandal Pedersen, forretningschef for LE34 Forsyning.

VA-banken er på dansk og intuitiv at bruge

Altid ved hånden

VA-banken© er tilgængelig på både pc, tablet og mobil - så uanset hvor du er, kan du få det overblik over forsyningsnettet, som du har brug for.

Hvorfor vælge LE34 til din forsyning?

Vi er altid lige i nærheden af dig

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

De rigtige eksperter på din sag

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

Kvalitet og tryghed

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.