Kortdage 2020

Mød landets førende eksperter inden for kortlægning, dataindsamling og kortdata til en række spændende webinarer om de nyeste teknologier og metoder.

Tilmelding sker via mail til Mathias Krag Bach på mkb@le34.dk.

LE34 VISER VEJEN
Hvad kan laserscanning gøre for dig?
webinar

Hvad kan laserscanning gøre for dig?

16.11.2020 | 10.00-11.00

Laserscanning er en effektiv metode til at indsamle data af høj kvalitet og efterfølgende udarbejde punktskyer, 3D-modeller og BIM. LE34 rådgiver dig til den scanningsmetode, der egner sig bedst til dit projekt. Den rigtige metode er af afgørende betydning for alt fra drift og planlægning til renovering og nyopførelse. Vores eksperter i laserscanning viser, hvad de nyeste teknologier kan.

Deltag i webinar om laserscanning og se, hvad metoden kan betyde for dig. Tilmelding sker via mail til Mathias Krag Bach på mkb@le34.dk. Hvis du er interesseret i emnet, men forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende dit ønske til ny dato.

Læs mere om laserscanning
VA-banken LE34
webinar

Enkel ledningshåndtering til forsyninger

16.11.2020 | 13.00-14.00

VA-banken© samler ledningsregistrering, drift, henvendelser og planlægning i ét brugervenligt system. Uanset opgaven og 100% på dansk. Udviklet til forsyninger af forsyningseksperter.

Deltag i webinar om VA-banken© og se, hvad systemet kan gøre for dig. Tilmelding sker via mail til Mathias Krag Bach på mkb@le34.dk. Hvis du er interesseret i emnet, men forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende dit ønske til ny dato.

Læs mere om VA-banken
Automatisk LER-besvarelse
webinar

LER for for dig der er ny i LER 2.0 f.eks. kommuner, havne og små ledningsejere

17.11.2020 | 13.00-14.00

Er du og din organisation klar til LER 2.0? I LE34 har vi udviklet et intuitivt og fremtidssikret værktøj, som sikrer automatisk LER-besvarelse, vedligeholdelse af data og løfter opgaven fra dine skuldre.

Deltag i webinar om AutoLER og find ud af, hvad LER 2.0 er, hvordan du som ny ledningsejer skal forholde dig og hvad automatisering kan gøre for dig. Tilmelding sker via mail til Mathias Krag Bach på mkb@le34.dk. Hvis du er interesseret i emnet, men forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende dit ønske til ny dato.

Læs mere om AutoLER
Mobile mapping LE34
webinar

Mobile Mapping - gennembrud for kortlægning af veje

19.11.2020 | 10.00-11.00

Mobile Mapping fra LE34 samler alle data på dit vejnet i et komplet og brugervenligt digitalt overblik, som gør det muligt at optage præcise mål direkte fra skærmen. Det er markedets bedste og hurtigste redskab til effektiv vejdrift og projektering.

Deltag i webinar om Mobile Mapping og få et unikt indblik i den banebrydende teknologi. Tilmelding sker via mail til Mathias Krag Bach på mkb@le34.dk. Hvis du er interesseret i emnet, men forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende dit ønske til ny dato.

Læs mere om Mobile Mapping
LE34 SmartSurvey
webinar

SmartSurvey forvandler din smartphone til en laserscanner

20.11.2020 | 11.00-12.00

Appen SmartSurvey fra LE34 er en lille teknologisk revolution, hvor simpel video bliver omsat til en kompleks 3D-punktsky. Udviklet i samarbejde med nogle af landets førende entreprenører og forsyningsselskaber og testet af brugerne.

Deltag i webinar om SmartSurvey og få et unikt indblik i den banebrydende teknologi. Tilmelding sker via mail til Mathias Krag Bach på mkb@le34.dk. Hvis du er interesseret i emnet, men forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende dit ønske til ny dato.

Læs mere om SmartSurvey
PointView<span class='tm-sign'><noscript><img width=
webinar

Håndter 3D data fra alle former for kilder i en brugervenlig kortvisning

20.11.2020 | 13.00-14.00

Forestil dig en webbaseret løsning, som giver dig adgang til kolossale datamængder i et enkelt og brugervenligt overblik. Det har manglet, når man skulle udveksle og arbejde i punktskyer, 3D-modeller og detaljerede interaktive kort. Derfor udviklede vi PointView.

Deltag i webinar om PointView og få et unikt indblik i mulighederne. Tilmelding sker via mail til Mathias Krag Bach på mkb@le34.dk. Hvis du er interesseret i emnet, men forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende dit ønske til ny dato.

Læs mere om PointView
Opgavestyring og overblik
webinar

Opgavestyring og overblik

23.11.2020 | 13.00-14.00

I LE34 har vi udviklet et fleksibelt værktøj, der giver frie hænder til at sætte opgaven i centrum. Med GeoNote får I automatiseret arbejdsgangene omkring de daglige opgaver i en digital løsning, så det er nemt at få et overblik.

Deltag i webinar om digital opgavestyring med fokus på brugervenlighed. Tilmelding sker via mail til Mathias Krag Bach på mkb@le34.dk. Hvis du er interesseret i emnet, men forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende dit ønske til ny dato.

Læs mere
Automatisk LER-besvarelse
webinar

LER 2.0 for forsyninger og andre som kender det grundlæggende i LER 2.0

24.11.2020 | 14.00-15.00

Er du og din organisation klar til LER 2.0? Har du styr på data, strategi for overgang og fremadrettet vedligeholdelse af data.

Deltag i webinar om AutoLER og bliv opdateret på det seneste nyt, få svar på tvivlsspørgsmål, hør hvad andre gør og find ud af om der er ting i jeres approach til LER2.0 der skal ændres. Tilmelding sker via mail til Mathias Krag Bach på mkb@le34.dk. Hvis du er interesseret i emnet, men forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende dit ønske til ny dato.

Læs mere om AutoLER

Kontakt eksperterne

Torbjørn Mandahl Pedersen

Partner / Landinspektør / Forretningschef / Forsyning og GIS
LE34 København

Richard Lindquist Capion

Landinspektør / Afdelingsleder
LE34 København

Lasse Kjemtrup

Landinspektør
LE34 København

Anders Nygaard Møller

Partner / Landinspektør / Forretningschef / Teknisk måling
LE34 København

Kim Verup

Partner / M.Sc. geoinformatik / Afdelingsleder
LE34 Ringsted