Laserscanning

Laserscanning er en effektiv metode til at indsamle data af høj kvalitet og efterfølgende udarbejde punktskyer, 3D-modeller og BIM. LE34 er specialister i scanning af eksisterende forhold og rådgiver dig til den scanningsmetode, der egner sig bedst til dit projekt.

Få mere at vide

Se dit projekt i 3D med laserscanning

Laserscanning er en af flere avancerede scanningsmetoder, som vi anvender til at gennemføre digital opmåling af eksisterende forhold. På baggrund af data leverer vi nøjagtige punktskyer og 3D-modeller, som kan anvendes før, under og efter anlægsarbejde, nybyggeri eller ombygning.

Bliv kontaktet af os

As built-dokumentation: Stemmer det overens med det projekterede?

Før anlægsstart udgør vores scanningsdata det afgørende fundament som validt digitalt projekteringsgrundlag, og under anlægsfasen viser vores scanningsdata projektets fremdrift.
Herefter fungerer vores data som as built-dokumentation, der giver bygherrer afklaring på, hvorvidt det færdigbyggede anlæg stemmer overens med det projekterede.

I LE34 går vi gerne forrest inden for vores felt og tager løbende nye teknologier i brug, hvis vi vurderer, de højner kvaliteten af vores arbejde. Og her er laserscanningsmetoden SLAM (Simultaneous Localisation And Mapping) ingen undtagelse. SLAM-teknologiens tilgængelige instrumenter er så mobile og lethåndterbare, at opmålingen får et flow – en bevægelighed, der tidsoptimerer vores opmålingsarbejde uden at gå på kompromis med nøjagtighed eller kvalitet i det færdige produkt.

laserscanning
laserscanning

Hvorfor vælge LE34 til laserscanning?

Vi er altid lige i nærheden af dig

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

De rigtige eksperter på din sag

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

Kvalitet og tryghed

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.