GeoNote AutoLER

Har du som ledningsejer styr på LER 2.0? Spørgsmålet virker måske ledende, men vi synes, det er passende, når det gælder ledningsregistrering. LE34 har udviklet GeoNote AutoLER, der skaber digitalt overblik i dit liv som ledningsejer.

Få mere at vide

Automatisk LER-besvarelse er hurtig levering af data

GeoNote AutoLER er et nemt og intuitivt værktøj, som både opfylder LER 2.0-lovkravene og samtidig giver dig og andre den nødvendige viden om dit ledningsnet.

Det er automatisk LER-bevarelse inden for to timer. Og kombineret med vores GeoNote App og GeoNote Ledningsregistrering er du som ledningsejer sikret intuitive værktøjer og proffesionel datahåndtering, når du skal digitalisere dine ledningsoplysninger.

LE34’s LER 2.0-løsninger forbinder dig digitalt til dine ledninger på netop den måde, der giver mening for dig.

Bliv kontaktet af os om GeoNote AutoLER

GeoNote AutoLER er en del af en digital tre-i-en'er

En tredelt løsning, der fungerer optimalt sammen og hver for sig, alt efter, hvad dit behov i forbindelse med LER 2.0 er.

• I GeoNote App kan du selv registrere data, mens du står i marken. Her kan du også let vedligeholde ledningsoplysningerne. 

• GeoNote Ledningsregistrering håndterer og datahoster alle ledningsdata efter LER 2.0-datamodellen. Med andre ord datahoster og -håndterer LE34 dine ledningsregistreringer. 

• GeoNote AutoLER er en unik og brugervenlig brugergrænseflade, som giver overblik over ledningsejerregistreret til graveaktøren i marken. 

Med GeoNote AutoLER har vi gjort LER 2.0-omstillingen nem for dig. Det er samtidig også en billigere løsning end at skulle foretage store indfasningsinvesteringer i din organisation. Og vi er altid lige i nærheden, hvis du har brug for en landinspektør til ledningsopmåling og registrering i marken.

Ledningsregistrering GeoNote App
GeoNote AutoLER automatisk ler-besvarelse

Er du i tvivl om, hvordan du får digitaliseret dine ledningsoplysninger bedst muligt?

I LE34 har vi udviklet LER-handleplan, som hjælper dig som ledningsejer med at finde den helt rigtige løsning til at håndtere LER 2.0.

Vi hjælper med at afklare, hvordan man som ledningsejer bedst muligt:

• Koordinerer LER 2.0 i organisationen
• Får styr på LER 2.0’s krav til data i alle forsyningsarter
• Sikrer fremadrettet dataindsamling
• Kommer i mål med en god og effektiv plan

Hvorfor vælge LE34's GeoNote AutoLER?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.