LE34 Halmstad

Kontakt

Vores kontor i Halmstad ligger midtimellem vores kontorer i Göteborg og Malmö. Vi leverer kort- og landmålingsydelser i nærområdet og samarbejder også med vores kolleger i Göteborg og Malmö på store projekter.

Montörgatan 7, 302 62 Halmstad

halmstad@le34.se Tlf. +46 406 434 640

LE34 viser vejen

Opmåling og afsætning til lands, til vands og i luften

Vi leverer kort- og landmålingstjenester til bygge- og anlægsprojekter, for eksempel anlægsafsætning, volumenberegning, as built-dokumentation og etablering af fikspunkter. Vi udfører også arealopmålinger og kontrolmålinger med mobil laserscanner – en hurtig og effektiv dataindsamling, der leverer en punktsky, hvor alle data er tilgængelige for fremtidige opmålinger.  

Et af vores større igangværende projekter er at levere landmåling ved anlæg af den nye havn i Farehamnen i Varberg. Vi har blandt andet udført nivellering af arbejdsområdet. I vandet bidrager vi med afsætning og opmåling fra en pram og med afsætning af pæle ved hjælp af en offset bar.

Varberg Energi Arena

Et andet spændende projekt var om- og tilbygningen af Varberg Energi Arena, hvor vi leverede opmåling inden byggestart og løbende afsætning til ny tribune og stadionbelysning. Processen, og de ydelser vi leverede, er ikke anderledes end i andre byggeprojekter, men stedet er specielt. Det er ikke hver dag, vi får lov til at være nøglespillere og bidrage med landmålingsydelser, der sikrer at et stadion lever op til det svenske fodboldsforbunds krav.

LE34 MÄTKONSULT var underleverandør til Serneke på om- och tilbygningen af Varberg Energi Arena.

Mickael Holgersson, direktør, LE34 Sverige

”Det er altid lidt specielt at udføre opmåling og afsætning i vand. Vi måler fra en pram, der stabiliseres ved hjælp af ben, der presses ned i bunden. Vi viser, hvor prammen skal placeres og sætter pælene af med en offset. Hvis havbunden hælder, er det sværere at holde prammen stabil på den korrekte placering.”

Mød LE34 Halmstad

Husein Arapovic
Husein Arapovic
Landmålingsleder Infra
LE34 Halmstad