Landmåling

I dag sker landmåling ikke kun til lands, men også til vands og i luften. Som specialister i landmålingens mange områder gør vi brug af de nyeste metoder og udfører ydelsen som en disciplin, der kræver teknisk snilde, præcision og innovation.

Få mere at vide

Landmåling riget rundt

Volumenberegning af grusgrave, opmåling af vandløb eller lokalisering af dræn? Hvad enten det er landmåling af matrikulær eller teknisk art, du har brug for, er LE34’s erfarne specialister altid lige i nærheden og klar til at rykke ud med de fremmeste metoder og det nyeste udstyr inden for landmåling.

Bliv kontaktet af os

Landmåling med droner

Vi udfører som sagt ikke kun landmåling til lands, men eksempelvis også i byer, på kirkegårde og ved kyststrækninger. Her kommer dronen ind i billedet. I byer bruger vi droner til opmåling af grønne områder, hvor der skal planlægges plejeplaner eller dokumenteres for fremdrift i store anlægsprojekter. På kirkegårde kan dronen måle til digitalisering af kirkegårdskort, og ved kysten kan landopmåling via dronen opfange eventuel erosion og forandringer i landskabet.

LE34 er landets førende landmåler inden for droneopmåling, vi har en omfattende dronepark, som foruden bl.a. octokopter og scanwing-drone består af en fastvingedrone, som LE34 selv har udviklet. Droneparken gør det muligt for os at tilbyde en drone til enhver situation. 

Landmåling en masse

Landmåling er et stort felt inden for landinspektør-virket, der alligevel kan koges ned til, at det handler om at indsamle data til dokumentation af et områdes eksisterende forhold. Derudfra kan man identificere eventuelle udfordringer og vurdere, hvordan man bedst og mest fornuftigt kommer videre derfra.

LE34 har eksempelvis udført landmåling på det indledende arbejde på Femern-forbindelse, hvor første skrift i anlægsfasen er at bygge en 500.000 kvadratmeter stor arbejdshavn til konstruktionen af tunnelen. Her har LE34 ved hjælp af droner udført landmåling af området for den kommende arbejdshavn, så at de eksisterende forhold bliver dokumenteret, så bygherren har et fornuftigt udgangspunkt at projektere fabrikken ud fra.

LE34 har udført landmåling på Femern-forbindelsen

Hvorfor vælge LE34 til din landmåling?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.