Droneopmåling

LE34 er førende inden for droneopmåling med flere forskellige dronemodeller, metoder og anvendelsesområder. Med droner får du hurtig og effektiv opmåling over store områder og vanskeligt tilgængelige objekter.

Få mere at vide

Professionel droneopmåling løfter dit projekt

LE34 er en af landets største droneoperatører og leverer data til volumenberegninger, statusrapporter, BIM-modeller, kirkegårdskort og grønne plejeplaner. Alle vores dronepiloter er certificerede og har tilladelse til at overflyve bebyggede områder.

Data fra droneopmålingen samler i en punktsky og 3D-model, hvor du kan arbejde videre og foretage de beregninger og opmålinger, du har brug for. Vores team af certificerede dronepiloter arbejder på kontorer i hele landet, så det er nemt at komme i luften med dit projekt.

Kontakt os om droneopmåling

Droneopmåling er meget mere end blot fotos taget fra oven

En professionel droneopmåling giver dig meget detaljerede informationer og kan slet ikke sammenlignes med de små billige droner, som folk bruger på deres sommerferie.

Billeder og data fra droneopmålingen samles i en punktsky – en 3D-model af det dronede område. Data i punktskyen er af så høj kvalitet, at du selv kan arbejde videre og opmåle, beregne og projektere.

Det betyder, at du kan teste forskellige scenarier af i den digitale version af virkeligheden – skabt af data fra dronen – inden anlægsarbejdet går i gang. Det sparer ikke kun tid, men minimerer også risikoen for fejldimensionering af det færdige anlæg – for eksempel et rekreativt område, der skal fungere som buffer for ekstreme mængder regnvand.

Detaljerede digitale drænkort med droner

Ved en droneroverflyvning indsamler vi multispektral data på et areal, så vores eksperter kan bestemme drænenes position under jorden.

LE34 droneopmåling drone

Detaljerede digitale drænkort med droner

Ved en droneroverflyvning indsamler vi multispektral data på et areal, så vores eksperter kan bestemme drænenes position under jorden.

Droner kan bruges overalt: i byen, det åbne land og ved kysten

Med en dronepark af forskellige typer kan vi kan tilbyde en drone til enhver situation. Vores dronepark består af fire forskellige typer droner, der er skabt til hver deres formål: Multirotordroner (Octokopter, og quadkoptere med og uden RTK GPS), Fastvingedroner (scanwing-drone, RTK ebee.) Hver med sine fordele og ulemper.

Multirotordroner kan fotodokumentere i høj kvalitet og fra lav højde i alle retninger. Her opnår man høj nøjagtighed og mulighed for at dække både vandrette og lodrette flader, som bygninger, broer samt mindre byggepladser i tættere bebyggelse mv.

Fastvingedroner kan dække store arealer på kort tid. Ideel til dræn, afgrødeanalyser, store bygge- og anlægsprojekter, natur- og lokalplanområder.

Begge dronetyper har mulighed for at anvende video, traditionelle, multispektrale samt termiske kameraer. Vi har kort sagt udstyret til at løse hovedparten af droneopgaverne på en effektiv måde med højeste kvalitet.

I byen kan droner blandt andet bruges til opmåling af bygninger, der skal bygges om, bygninger hvor der skal vedligeholdes, grønne områder, hvor der skal planlægges plejeplaner, dokumentation for fremdrift i store anlægsprojekter, digitalisering af kirkegårdskort og terrænmodeller af nye udstykninger og klimatilpasningsanlæg.

Over det åbne land kan droner for eksempel bruges til volumenberegning af grusgrave, til opmåling af vandløb og lokalisering af dræn.

På taget kan droner bruges til termografiske opmålinger til at afsløre utætheder og energispild og til vurdering af vedligeholdelse af rør på industribygninger.

Ved kysten kan droner anvendes til at vurdere erosion og forandringer i landskabet – menneskeskabte såvel som naturskabte.

Hvorfor vælge LE34 til droneopmåling?

Vi er altid lige i nærheden af dig

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

Vi er de første med nye metoder

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at vi har ressourcerne til at udvikle nye teknologier. Det muliggør flere løsninger og vinkler, der kan tilpasses præcis dit projekt.

Kvalitet og tryghed

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.