LE34 Nykøbing Mors

Kontakt

Landinspektørerne i Nykøbing Mors er et stort lille kontor på samme tid.

Lille, fordi vi er to LE34’ere på kontoret. Stort, fordi vi er en del af landets største landinspektørvirksomhed. Derfor kan vi altid hjælpe dig – lige meget om det drejer sig om skel, en matrikulær landbrugssag eller et større projekt, der kræver scanning, drone, ejendomsdannelse, udstykning eller andre landinspektørydelser.

Havnegade 13, 7900 Nykøbing Mors

mors@le34.dk Tlf. +45 9772 0100

LE34 viser vejen
Landinspektør i Nykøbing Mors afsætter og opmåler med stor præcision til byggeriet

John Jeppesen, landinspektør og afdelingsleder, LE34 Nykøbing Mors

“På kontoret i Havnegade har jeg og Bruno Hvidbjerg et tæt samarbejde med borgere, virksomheder og landmænd, der har brug for landinspektørservice, og vi er rigtig glade for at kunne løse både små og store opgaver, som en del af landets største landinspektørvirksomhed, der råder over branchens dygtigste specialister og mest moderne instrumentpark.”

Lige i nærheden af dig i Nykøbing Mors og omegn

LE34 er en del af lokalsamfundet på Mors. Siden begyndelsen af 1900-tallet har vi som landinspektører afsat skel, opmålt og hjulpet landbruget med matrikulære sager og meget mere. Og det bliver vi ved med.

Med vores centrale placering på Mors er vi hurtigt fremme på pletten med opmåling eller afsætning, ligesom vi også sørger for professionel rådgivning og levering til tiden af øvrige landinspektørydelser til private, landmænd, kommuner, virksomheder og ejendomsbranchen.

Uanset, hvad dit behov er, kan vi bringe dit projekt sikkert i mål. Du er altid velkommen til at komme forbi Havnegade 13, 7900 Nykøbing Mors eller ringe til os.

Den røde tråd

Uanset hvor du kommer fra, er LE34 altid lige i nærheden af dig. Gå på opdagelse i den røde tråd, og se hvordan vi kan gøre livet lettere for dig.

Den røde tråd

Uanset hvor du kommer fra, er LE34 altid lige i nærheden af dig. Gå på opdagelse i den røde tråd, og se hvordan vi kan gøre livet lettere for dig.

Mød LE34 Nykøbing Mors

Bruno Hvidbjerg
Bruno Hvidbjerg
Kort- og landmålingstekniker
LE34 Nykøbing Mors
John Jeppesen
John Jeppesen
Afdelingsleder / Landinspektør
LE34 Thisted, LE34 Nykøbing Mors