Udstykning

Fra udstykning af byggefelter til at skabe det juridiske fundament for ejendomsdannelse, nye kvarterer eller bydele, er LE34 altid lige i nærheden, når et stykke land skal blive dit på sort og hvidt.

Få mere at vide

Stor eller lille sag - vi er med fra skrivebord til jord

Måske skal du have udstykket et byggefelt til hus på en privat grund, eller også er du bygherre, der skal etablere et splinternyt villakvarter i en større kommune?
LE34’s eksperter har en tværfaglighed forbundet til opmåling i felten og lovgivningen på området, og det betyder, at vi kan udarbejde og gennemføre din udstykning fra a-z.

Bliv kontaktet af os om udstykning

Fra vurdering af muligheder til matrikulær berigtigelse

Noget af det første vi gør ved udstykning, er at vurdere sagens muligheder med afsæt i arealanvendelseslovgivningen og dels i relation til rådighedsindskrænkninger og tinglyste servitutter. På den måde sikrer vi, at udstykningen får den helt rigtige start. Det er vores erfaring, at grundigt forarbejde giver en optimal proces i konstant fremdrift. Og det sparer samtidig dig tid og penge.

De nødvendige tilladelser og erklæringer sørger vi for at indhente, vi udarbejder kort og dokumenter til ansøgning til Geodatastyrelsen og står for afgivelse af servituterklæring i henhold til tinglysningsloven.  

Vi er også ude og måle op, fastlægge skel og afsætte udstykningen i marken. Kort sagt, er vi med fra skrivebord til jord, hvilket giver os et fuldt og kvalitetssikret overblik over din udstykningsproces, så vi kan navigere den sikkert i mål med en matrikulær berigtigelse. 

Landinspektør opmåling udstykning
udstykning etablering af ny bydel nyt kvarter

Udstykning med særlige opgaver? LE34 er klar!

Skulle der være behov for det, kan vi stå for udarbejdelse og tinglysning af deklarationer vedrørende særlige betingelser ved en udstykning. Som landinspektører kan vi også tinglyse adkomstdokumenter, hvis sagen kommer omkring arealoverførsel. Og er vi helt ude i en relaksation af pantegæld, er LE34’s specialister klar til at ud- og gennemføre det juridiske arbejde. 

Vi kan desuden gå ind i eventuelle forhandlinger med myndigheder, naboejere eller en anden part, der er involveret i sagen. Vi har bred erfaring med gennemførsel af forhandlinger. Med et juridisk overblik og en matrikulær indsigt i en pågældende udstykning er vi godt rustet til at føre forhandlingerne sikkert i mål.

Ejerlejlighedsopdeling eller udstykning?

Ja, det er faktisk ikke et valg. 

Lovgivningen er således, at hvis ejendomsdannelsen kan foretages via udstykning, så skal den. Men hvis den ikke kan, så er ejerlejlighedsopdeling muligt.

LE34’s landinspektører, der til dagligt arbejder for en lang række af landets største og mest aktive ejendomsudviklere giver dig det store overblik og hjælper dig sikkert igennem den korrekte juridiske proces.

Hvorfor vælge LE34 til din udstykning?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.