Ejerlejlighedsopdeling

Står du overfor en ejerlejlighedsopdeling er LE34’s specialister altid opdaterede i ejerlejlighedsloven, og du kan roligt regne med, at vi samler trådene, så du kommer sikkert i mål med din ejerlejlighedsopdeling.

Få mere at vide

Ejerlejlighedsopdeling og -ændring

Skal du have din bygning opdelt i ejerlejligheder eller have foretaget ændringer i et allerede etableret ejerlejlighedskompleks, er vi klar til at rådgive før, under og efter.

Bliv kontaktet af os

Opdeling i ejerlejligheder

Ejerlejlighedsopdeling i et hus eller en større bygning kan være en kompleks størrelse af en proces. Heldigvis er vi eksperter i at udrede kompleksiteter til letforståelige og korrekte fakta, og ved ejerlejlighedsopdeling er vi med dig fra planlægning, til ændringerne er noteret i tingbogen, og de nyetablerede ejerlejligheder er klar til et eventuelt salg.

Ændring i ejerlejligheder

Der kan opstå et behov for at lave ændringer i en ejendom med etablerede ejerlejligheder. Det er en mindre omfattende proces end ejerlejlighedsopdeling, men den kræver samme indsigt i ejerlejlighedsloven. Desuden kan flere parter være berørt, der kan være særlige fordelingstal, servitutter, lån, myndighedskontrakter, opmåling og andre forhold, der skal håndteres. Også her er vi lige i nærheden til at rådgive dig sikkert i mål.

LE34 har stået for ejerlejlighedsopdeling på Aalborg Østre Havn
Etablering af ejerlejligheder er en del af LE34's ydelser inden for ejerlejlighedsopdeling

Den nye ejerlejlighedslov revolutionerer reglerne

Siden 70’erne har ejerlejlighedsloven dannet rammen for ejerlejlighedsbegrebet. Loven har siden været underkastet folketingets skiftende boligpolitiske vinde og har fremstået som et kludetæppe af regelændringer på regelændringer. 

Men per juli 2020 er den blevet revideret og der er tale om mere end blot en oprydning: Mulighederne for at opdele ejendomme bygget før 1966 i ejerlejligheder er blevet ændret og udvidet markant. LE34’s eksperter er naturligvis opdateret på lovændringen, ligesom vi har delt ud af vores viden på webinar sammen med Kammeradvokaten.

Udstykning eller ejerlejlighedsopdeling - hvad skal du vælge?

Ja, det er faktisk ikke et valg.

Lovgivningen er således, at hvis ejendomsdannelsen kan foretages via udstykning, så skal den. Men hvis den ikke kan, så er ejerlejlighedsopdeling muligt.

LE34’s landinspektører, der til dagligt arbejder for en lang række af landets største og mest aktive ejendomsudviklere giver dig det store overblik og hjælper dig sikkert igennem den korrekte juridiske proces.

Hvorfor vælge LE34 til din lejlighedsopdeling?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.