GeoNote Brøndtømning

GeoNote Brøndtømning er, ligesom hele vores suite af digitale GeoNote-værktøjer, opstået som en løsning på kommunernes konkrete behov for skræddersyede og nemme løsninger til hverdagens opgavestyring. Via et digitalt kort kan man danne sig et overblik over brønde og registrere driften løbende. Hurtigt, nemt, intuitivt.

Få mere at vide

Få det fulde overblik med GeoNote Brøndtømning

Fordelene ved at bruge GeoNote Brøndtømning er store: Det sparer tid og penge, og det giver et digitalt overblik over, hvor langt alle brøndtømningsopgaver er i processen. Det sikrer nem overlevering af know-how til nye kollegaer, og det sikrer, at I som kommune til hver en tid kan dokumentere de ressourcer, der er nødvendige for at løse jeres brøndtømningsrelaterede driftsopgaver.

Bliv kontaktet af os om GeoNote Brøndtømning

Overblik og fakta: Bliv godt rustet til kommunens brøndtømning

17 af landets kommuner bruger GeoNote Brøndtømning. Kommunerne tæller Assens, Favrskov, Furesø, Hendensted, Hillerød, Hørsholm, Ishøj, Middelfart, Næstved, Odder, Randers, Roskilde, Silkeborg, Slagelse, Solrød, Syddjurs og Viborg. Succesen bag GeoNote Brøndtømning skyldes, at det er skabt i tæt samarbejde med de udførende medarbejdere hos kommunerne.

Det sikrer blandt andet, at I altid er klar til at svare hurtigt og præcist på en henvendelse, at I får et komplet overblik over samtlige brønde i kommunen, at I ved, hvilke brønde, der kræver ekstra tømninger, at I har styr på antal og arbejdsmængde ved udbud, og at I får et fast afregningsgrundlag at arbejde ud fra.

GeoNote Brøndtømning
GeoNote brøndtømning LE34

Priser fra 800 DKK per måned

Prisen inkluderer ubegrænset antal brugere.

Kom hurtigt og nemt i gang

Det er nemt at komme i gang med at bruge GeoNote Brøndtømning. Og hurtigt. Det betyder for jer som kommune, at I har systemet i drift senest 14 dage efter bestilling. Helt konkret forløber implementeringen af GeoNote Brøndtømning sig kun over to enkle steps:

• Kommunen sender et digitalt GIS-udtræk af de brønde, der indgår i den kommunale brøndtømningsordning. 

• LE34 opsætter GeoNote Brøndtømning og fremsender login-oplysninger og instruktionsvideo

Hvis jeres kommune ikke har mulighed for at sende et digitalt GIS-udtræk, så har vi forslag til løsninger. 

Priser

Prisen for oprettelse er en enganginvestering på 20.000 DKK ex moms. Herefter er den månedlige pris 800 DKK ex moms, inklusiv ubegrænset antal brugere af løsningen. Ingen ekstra udgifter – intet med småt.

Med GeoNote Brøndtømning kan kommunen føre tilsyn med opgaveløsningen

Når entreprenøren DanSweep skal tømme afløb og brønde i Ikast-Brande Kommune, foregår rekvirering, rapportering og registrering ved hjælp af GeoNote Brøndtømning. Kommunen får en enkel oversigt på kort med rapportering via mobil eller tablet. På den måde får kommunen let adgang til at føre tilsyn med de opgaver, som bliver løst af eksterne leverandører.