Fikspunktnet

LE34 etablerer fikspunktnet til kontrolmåling og løbende as-built dokumentation af byggeprojekter. Med den nyeste teknologi indsamler vi præcis data, så du som bygherre via 3D-kort får digitalt overblik over dit projekt.

Få mere at vide

LE34 skaber et fast grundlag for dit projekt

LE34 etablerer fikspunktnet, afsætter modullinjer og koter, overvåger sætninger, foretager volumenberegninger af afgravninger og gennemgår byggetilladelser, servitutter og skel.

Kort fortalt alt dét, byggeledelser på store bygge- og anlægsprojekter har behov for, samlet ét sted.

Bliv kontaktet af os om fikspunktnet

Fikspunktnet er et tredimensionelt og godt kort at have på hånden

Vi er med hele vejen. Og vi følger med udviklingen. Det betyder, at vi på baggrund af etableringen af fikspunkter udarbejder 3D-kort, så du får digitalt syn for sagen og et moderne overblik over dit projekt. 

Læs mere om vores etablering af fikspunkter lige her.
fikspunktnet

Fikspunktnet skaber præcise byggelinjer og skæve bygninger

I hvert fald, når det gælder den skæve facade på Bella Sky Hotel, hvor LE34 med etablering af fikspunktnet har været med til at sikre, at det lykkes – at etagerne blev forskudt korrekt, så det hele endte med at stå lige præcis så skævt, som det var meningen.

Hvorfor vælge LE34 i til etablering af fikspunkter?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.