Etablering af fikspunkter

Etablering af fikspunkter? LE34 råder over landets dygtigste landinspektører og tekniske opmålere, som er klar til at etablere fikspunkter og beregne koordinater til terræn, veje og bygninger, så du er sikret et nøjagtigt afsæt for dit projekt.

Få mere at vide

Til fikspunkt og prikke

LE34’s etablering af fikspunkter, opmåling og afsætning er gennemført med avancerede måleinstrumenter med intelligente kodetabeller, der automatisk sikrer, at vi opmåler efter det aftalte koordinat- og kotesystem. Det er med til at sikre en effektiv og præcis opmålingsproces.

Vi er gerne med hele vejen – fra det indledende juridiske arbejde til etablering af fikspunkter, afsætning og as built-dokumentation. Vores moderne teknologi gør det nemt at indsamle data, så du som bygherre kan tjekke, om entreprenøren har opført byggeriet som aftalt.

Bliv kontaktet af os om etablering af fikspunkter

Vi skaber en verden af fikspunkter

LE34 har opbygget stor erfaring og forståelse for, hvilke detaljer opmålingerne skal indeholde. Ved etablering af fikspunkter på Bella Sky måtte vi eksempelvis tage højde for temperaturforskellen mellem bund og top på de to høje (og skæve) bygninger. Her gav vi bygherre teknisk rådgivning om valget af koordinat- og kotesystem, så vi kunne etablere fikspunktnettet ved en bestemt temperaturfaktor. 

Læs mere om vores etablering af fikspunkter på Bella Sky lige her
opmåling etablering af fikspunkter
etablering af fikspunkter

Hvorfor vælge LE34 til etablering af fikspunkter?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.