Ejendomsudvikling

I ejendomsudvikling bør intet overlades til tilfældighederne. Så hellere overlade arbejdet til LE34. Vores erfaring fortæller os, at ikke to sager er ens, og vores ekspertise på området gør, at uanset ejendomsudviklingens format og størrelse har vi det fulde overblik og værktøjerne til at skabe det samme for dig.

Få mere at vide

Den rigtige partner i ejendomsudvikling

LE34’s arbejde inden for en ejendomsudvikling spænder vidt. Vores rolle i sådan en proces er lige så mangefacetteret, som processen kan være omfattende.

Med rette. For vi stiller vores eksperter til rådighed, så vi kan imødekomme netop den hjælp og rådgivning, du har brug for. Om det er udarbejdelse af lokalplaner eller tinglysning af byggeretlige skel, så er vi lige i nærheden, klar til at føre din ejendomsudvikling helt i mål.

Bliv kontaktet om ejendomsudvikling

Få overblik i din ejendomsudvikling med LE34

Overblik og sikkerhed er alfa omega i ejendomsudvikling. Det giver en kvalitetssikret fremdrift, hvor du er sikker på, at dit byggeri er på rette kurs. Netop det får du, når LE34 gennemgår servitutter og giver overblik over byggelinjer, fredninger og fortidsminder, så du som bygherre får belyst, hvilke tinglyste bestemmelser du skal være opmærksom på.

Hellere være på den sikre side af byggeudviklingen. Og det er du med os.

Vi er gerne med fra start og udfører de spæde stik i form af lokalplaner, men vores rolle i ejendomsudvikling starter typisk med, at vi laver en komplet situationsplan ud fra opmålinger, vi har foretaget i det påtænkte bebyggelsesområde. Derved får du overblik over veje, installationer, skel, brugsgrænser m.m. Vi tinglyser også byggeretlige skel eller deklarationer, der sikrer en samlet etablering af friarealer, og at en eventuel parkeringsnorm bliver opfyldt.

Lars Vognsen Christensen, partner, landinspektør og specialist i ejendomsudvikling, LE34:

”Jeg ser det som min fornemmeste opgave, at vores kunder ved, hvordan vi når frem til vores resultater. På den måde er LE34 med til at forberede kunden til dialogen om fremtidige udfordringer. Andre vil måske holde kortene tæt ind til kroppen, men jeg har aldrig forstået, hvorfor det skal være sådan en black box, som kunderne ikke må få adgang til.”

Udvikling af ejendom og by
Ejendomsudvikling LE34

Specialiseret rådgivning og opmåling

God ejendomsudvikling går hånd i hånd med kvalificeret rådgivning. Og rækker du ud til LE34, får du rådgivning af vores eksperter, uanset hvor langt du er i processen. Det er selvfølgelig en fordel at have os med fra start – på den måde optimerer og kvalitetsikrer du dit projekt i mål uden at skulle gøre om.

Når vi ikke rådgiver, udfører vi. Eksempelvis udarbejder vi CAD-data til arkitekterne, så de er sikre på, at de tegner inden for et givent byggefelt. Vi laver arealberegninger, så både bygherre og bygningsmyndighed er sikre på, at arealerne bliver opgjort korrekt.

Når byggeriet står på, er vi også med: Vi placerer byggeriet, så det overholder krav til skel, byggelinjer, servitutter og arealer, og vi kan, i kraft af vores beskikkelse, lave en IBS-attest til kommunen. På byggepladsen er vi klar med det nyeste opmålingsudstyr, så vi kan afsætte vægge og koter.

Hvorfor vælge LE34's ejendomsudvikling?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.