Deformationsmonitorering

Hvis du er i front for et større bygge- eller anlægsprojekt, er deformationsmonitorering en sikkerhedsforanstaltning, der bør tages før byggeriets startskud. Og vi er som altid lige i nærheden.

Få mere at vide

God byggeform med deformationsmonitorering

Deformationsmonitorering gør det nemt for dig at vurdere, om dit byggeprojekt eller anlægsarbejde forårsager eventuelle skader på omkringliggende bygninger.

LE34’s eksperter giver dig det bedste udgangspunkt for også at kontrollere, om entreprenørerne gennemfører en teknisk fyldestgørende monitorering og sikkert registrerer eventuelle skader på de omkringliggende bygninger i tide, inden det udvikler sig.

Bliv kontaktet om deformationsmonitorering

   Deformationsmonitorering på Københavns Metro

   LE34 har i mange år sikret det juridiske og tekniske fundament for den nyåbnede Metro Cityring og den kommende Metro Sydhavnslinje. Her har vi blandt meget andet lavet deformationsmonitorering på metrobyggeriet ved Gl. Strand, Marmorkirken og Kgs. Nytorv. 

   Inden det omfattende gravearbejde gik i gang, målte vi de deformationer, der skete i nærliggende bygninger under normale forhold. Derved har vi givet Metroselskabet et sammenligningsgrundlag, som har gjort dem i stand til at vurdere, om eventuelle skader, der viser sig undervejs i anlægsperioden, skyldes metrobyggeriet eller ej.

   LE34 har udført deformationsmonitorering på Københavns Metro Cityring

   Hvorfor vælge LE34 til deformations-monitorering?

   VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

   Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

   DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

   Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

   KVALITET OG TRYGHED

   LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.