Bygningsscanning

Også ved bygningsscanning, arbejder vi i LE34 med en række af de nyeste og mest avancerede teknologier, hvilket gør det muligt for os at skalere og tilpasse opgaven på hastigheds-, præcisions-, og detaljeniveau. Det betyder, at vi scanner på det plan og udarbejder nøjagtig de 3D-modeller, der matcher dit projekts behov.

Få mere at vide

Bygningsscanning er idéudvikling og overblik i 3D

Bygningsscanning giver et solidt datagrundlag at projektere og idéudvikle ud fra. Og det sparer både tid og penge, fordi man kan teste, om idéerne virker i en virkelighedstro BIM-model (Building Information Modeling), inden man går i gang i virkeligheden; det minimerer risikoen for fejl undervejs, at man kan projektere rigtigt første gang.

Samtidig giver BIM-modellen mulighed for, at alle de udførende parter i selve renoveringsarbejdet har adgang til de nødvendige informationer og detaljer for at kunne gennemføre deres arbejde korrekt.

Bliv kontaktet af os om bygningsscanning

SLAM revolutionerer indendørs 3D-scanning

SLAM (Simultaneous Localisation And Mapping) er en avanceret 3D-laserscanningsteknolgi, der indsamler og foretager den første efterbehandling af data simultant.

I sammenligning med traditionel scanning indsamler SLAM data på den halve tid. Men traditionel, stationær scanning er og bliver den mest nøjagtige scanningsmetode. Det handler om at måle og veje forholdene og hvilken scanning, de kalder på i forhold til dit behov. LE34 er med dig hele vejen.

BIM gør det enkelt at planlægge det komplekse

Med en avanceret BIM-model bliver det enkelt at planlægge det komplekse. Vores teknologier til laserscanning er markedets mest effektive og vores eksperter omdanner data fra scanning til BIM-model med præcis de detaljer og oplysninger, der er behov for på den enkelte sag.

En kombination af flere teknikker

Det er sjældent muligt at scanne en tom bygning. I mange tilfælde er det afgørende, at bygningens øvrige arbejde ikke behøver blive sat i stå for at kunne gennemføre en laserscanning.

Her kommer vigtigheden af det rette udstyr ind i billedet. Og med det nyeste scanningsudstyr inden for rækkevidde, er LE34 klar til at udføre fleksibel og kvalitativ bygningsscanning på utrolig kort tid. Det er teknologi, som giver dig et komplet og målfast overblik over dine faciliteter, så vedligehold og renovering kan styres effektivt og direkte over skærmen.

Alt efter hvilke forhold, der er gældende, og præcis hvilket slags syn for sagen, dit projekt har behov for, kan vi vejlede til det rigtige valg af scanning, og typisk vil vi anbefale en kombination af flere teknikker – særligt, når vi skal scanne den samme bygning – både indendørs og udendørs.

Rasmus Gregersen, landinspektør og partner, LE34:

”Inden vi går i gang med at scanne en bygning og lave en BIM-model, afklarer vi sammen med kunden, hvad det præcise behov er: Hvilke informationer skal inkluderes i den færdige BIM-model og hvor detaljeret skal modellen være? Alt kan lade sig gøre, når de grundlæggende opmålinger af bygningen er så detaljerede, som de er.”

Læs mere om BIM her

Hvorfor vælge LE34 til din bygningsscanning?

kvalitet og tryghed

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.

VI ER DE FØRSTE MED NYE METODER

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at vi har ressourcerne til at tage nye teknologier ind. Vi elsker udstyr og vi prioriterer altid at udvikle og udnytte potentialet i de nyeste teknologier.

vi er altid lige i nærheden af dig

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.