LE34 Roskilde

Kontakt

Uanset om du skal have afsat skellet mellem din og naboens grund, eller om du som bygherre eller kommune skal have 360 graders rådgivning, så er LE34 Roskilde det rigtige sted at begynde.

Industrivej 6, 4000 Roskilde

roskilde@le34.dk Tlf. +45 4636 3130

LE34 viser vejen
LE34 Roskilde landmåler

Lige i nærheden af dig

Fra vores kontor på Industrivej 6 arbejder vi både på Roskildes mest markante byudviklingsprojekter og på de enkelte Roskildeborgeres mest markante projekter i hjemmet.

De fleste af vores landinspektører og kort- og landmålingsteknikere på Roskilde-kontoret er selv bosiddende i byen, og det er med stor lokal indsigt og glæde, at de hver dag bidrager med udviklingen af egen baghave.

Foruden Roskilde by dækker vi store dele af oplandet, fra Greve til Kalundborg, fra Holbæk til Jyllinge og fra Lejre til Odsherred.

Sankt Hans, Julemærkehjemmet, Musicon og Roskilde Badet

Kære projekter har mange navne. Aktuelt leverer LE34 Roskilde landsinspektørydelser til Sankt Hans-projektet, hvor en stor del af det 200 år gamle psykiatriske hospital skal omdannes til 400 nye boliger.

Vi har ligeledes været involveret i om- og tilbygningen af Julemærkehjemmet Liljeborg (se billede ovenfor), Roskilde Badet, boligdannelse på Indfaldet i Musicon og det nye plejecenter Hyrdehøj.

Præcise og professionelle

På byggepladserne i Roskilde udfører LE34´s medarbejdere rettidige og præcise opmålinger og afsætninger.

Vi sørger også for, at vores kunder undgår bøvl og forsinkelser på deres projekter. Vores rådgivning sikrer, at kunden ved, hvad der skal tages højde for. Det betyder, at vores kunder opnår en effektivt og informeret byggeproces, hvor der både er styr på projektgrundlaget, afsætning af byggeriet og dokumentation af det færdige anlæg.

Lokalt kendskab styrker samarbejde

Allerede i 2016 begyndte LE34 med at udstykke det tidligere Sankt Hans Hospital for Region Hovedstaden og har derigennem opnået et stort kendskab og godt grundlag for yderligere arbejde på stedet. Udover at være tilknyttet som landinspektør i forbindelse med byudviklingen af det fremtidige Sankt Hans er LE34 også tilknyttet byggeriet af det nye Psykiatrisk Center Sct. Hans. På billedet ses landinspektør Mette Bach Glitzky og Roskildes borgmester Tomas Breddam.

Mette Bach Glitzky, partner og afdelingsleder, LE34 Roskilde

“Roskilde er en by, der er præget af optimisme og vilje til at se fremad. Det sætter skub i udviklingen. Vi er stolte af at være med til at sikre grundlaget for mange af de spændende projekter, der er sat i gang i Roskilde inden for de seneste år.”

Mød LE34 Roskilde

Christian Skovgaard Nielsen
Christian Skovgaard Nielsen
Landinspektør
LE34 Roskilde
Jesper Nielsen
Jesper Nielsen
Landinspektør
LE34 Roskilde
Lau Lykkemark Laursen
Lau Lykkemark Laursen
Kort- og landmålingstekniker
LE34 Roskilde
Markus Larsen
Markus Larsen
Landinspektør
LE34 Roskilde
Mette Bach Glitzky
Mette Bach Glitzky
Partner / Landinspektør / Afdelingsleder
LE34 Roskilde
Nethe Siff Delailah Henriksen
Nethe Siff Delailah Henriksen
Kort- og landmålingstekniker
LE34 Roskilde