LE34 Næstved

Kontakt

Næstved er ingen undtagelse: Også i denne del af landet er LE34 med til at vise vejen til fremtidens anlægs- og infrastrukturprojekter. Ej heller er Næstved en undtagelse, når det kommer til det lokale rodfæste: Vi har været byens og omegnens foretrukne landinspektørfirma i 150 år.

Holsted Park 15A, 2. th, 4700 Næstved

naestved@le34.dk Tlf. +45 5572 0149

LE34 viser vejen

Lige i nærheden

Gennem årene har den ene landinspektør i Næstved overdraget stafetten til den anden – i dag er LE34 landets største landinspektørfirma. LE34 Næstved er et moderne kontor med både landinspektører, kort- og landmålingsteknikere og tekniske designere og flere specialist-kollegaer.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig godt videre, uanset om du er privat husejer, der skal har fastlagt skel, stor entreprenør der skal have nøjagtig afsætning af byggeri eller kommune, der har brug for fyldestgørende rådgivning om areal og rettigheder. 

Fælles om store præstationer i Næsted

LE34 bidrager løbende til nye udviklingsprojekter og kulturelle fyrtårne, der er med til at gøre Næstved til et godt sted.

Vi har blandt andet leveret det tekniske fundament for VUC Storstrøm på Munkebakken, der er en del af Campus Næstved, og fundamentet for Arena Næstved, der har tre store haller og plads til 4.500 tilskuere. Og så er der den nye svømmehal.

Svømmehallen bliver opført i  Stenlængegårdsområdet i den nordlige del af byen og indeholder en lang række moderne faciliteter som ramper i bassin, varmtvandsbassin og sauna. Og et 50 meter bassin, der kan anvendes til internationale konkurrencer. Eller det vil sige, det forudsætter at bassinet rent faktisk er 50 meter præcist på millimeteren. Tolerancen er på under 1 mm.

Og det er her LE34 kommer ind i billedet. Hør mere i videoen, som Næstved Kommune har lavet med LE34’s kort- og landmålingstekniker Jannik Jessen.

Jannik Jessen, kort- og landmålingstekniker, LE34

“Hvis man skal drage paralleler til fodbold, så er det Champions League, vi er nået til med den nye svømmehal i Næstved.”

Se mere i videoen

Præcision fra start til mål

Den nye svømmehal i Næstved hviler på et solidt teknisk fundament.

Se videoen med LE34's kort- og landmålingstekniker Jannik Jessen

Jan Mortensen, afdelingsleder og landinspektør, LE34 Næstved

“Afdelingen i Næstved har siden 1871 været den lokale landinspektør, så med 150 års historie og erfaring har vi derfor et omfattende kendskab til egnen og den udvikling, der er sket gennem årene. Vi glæder os til at være med til at præge de næste 150 år, og med vores højteknologiske bagland i resten af LE34 kan vi rådgive om og udføre alle typer af opgaver, som der måtte være behov for nu og i fremtiden – små som store. “

Mød LE34 Næstved

Allan Thomas Sommerlund
Allan Thomas Sommerlund
Kort- og landmålingstekniker
LE34 Næstved
Bjarne Bjørn Pedersen
Bjarne Bjørn Pedersen
Kort- og landmålingstekniker
LE34 Næstved
Ida Jespersen
Ida Jespersen
Teknisk assistent
LE34 Næstved
Jan Mortensen
Jan Mortensen
Partner / Afdelingsleder / Landinspektør
LE34 Næstved
Jannik Kaae Jessen
Jannik Kaae Jessen
Kort- og landmålingstekniker
LE34 Næstved
Karina Thisted
Karina Thisted
Kontorsassistent
LE34 Næstved
Lars Egelund
Lars Egelund
Landinspektør
LE34 Næstved
Søren Andreas Hansen
Søren Andreas Hansen
Landinspektør
LE34 Næstved