Bliv landinspektør

Bliv landinspektør og få spændende karrieremuligheder over alt i Danmark – både på kontoret og under åben himmel. Vi arbejder i krydsfeltet mellem
ingeniører, arkitekter og jurister.

LE34 viser vejen

Vi arbejder i krydsfeltet mellem ingeniører, arkitekter, jurister, byplanlæggere og forvaltere af naturressourcer. Vi opmåler, beregner, afsætter koordinater, planlægger og kvalitetssikrer. Vi er med til at skabe fremtidens store infrastrukturprojekter, bygninger og klimatilpasningsprojekter. 

Der er stor mangel på landinspektører, derfor er ledigheden lav og startlønnen for nyuddannede høj. Det betyder også favorable ansættelsesvilkår med god løn, pension og overenskomstsikret lønudvikling. Landinspektøruddannelsen er en 5-årig universitetsuddannelse, som kan læses i både København og Aalborg. Uddannelsen giver dig adgang til spændende karrieremuligheder over alt i Danmark – både på kontoret og under åben himmel.

På uddannelsen kan du specialisere dig i enten opmåling og kortlægning, planlægning og arealforvaltning, ejendomsøkonomi og teknik eller geoinformatik. Adgangskrav: Gymnasiel uddannelse med dansk og matematik på A-niveau og engelsk på B-niveau.

Læs mere om uddannelsen og mulighederne på Aalborg Universitets website.

 

Hanne Stigaard Kjeldsen, landinspektør og partner i LE34

“Vi er med, når København skal have ny metro, når lufthavnen skal udvides for at give plads til Airbus 380 og når Femernforbindelsen skal blive en realitet.”

Emilie udvikler morgendagens Danmark

Landinspektør Emilie Meyns arbejde foregår primært på kontoret, da hun har megen fokus på jura og planlægning. Men især i begyndelse af hendes karriere vil hun ofte komme ud og se på forholdene i virkeligheden.

Læs mere

Thelle kombinerer højteknologi og friluftsliv

Bachelor i Landinspektørvidenskab Thelle Hedegaard Christensen interesserer sig for teknologi og matematik. Han har valgt faget, fordi det kombinerer en akademisk uddannelse, med muligheden for at bruge det, man har lært i praksis ude i det fri.

Læs mere

Få mere at vide

Kontakt os

Kontakt HR- og Kommunikationschef Mette Klein, hvis du er interesseret i at høre mere.

Mette Klein
HR- og Kommunikationschef
+45 6095 4015
mkl@le34.dk

Send mail til Mette Klein