Vedtægter, ejerforeninger og parkeringslaug

Vedtægter er et effektivt og nødvendigt redskab til at få en velfungerende ejerforening eller et parkeringslaug op at køre. LE34’s eksperter arbejder i et fagligt krydsfelt mellem ingeniører, arkitekter, og med den tre-i-en-pakke udarbejder vi hurtigt og kvalitativt jeres vedtægter for jer.

Få mere at vide

LE34 får vedtægterne på plads

Måske er din ejerforening prydet med en tagteresse på toppen, som fællesarealerne giver adgang til? Her er vedtægter vigtige – for hvem ejer egentlig den tagterresse, og hvem må bruge den?

Vi udarbejder vedtægterne for jer med et solidt afsæt i lovgivningen på området og en viden inden for ejendomsudvikling, der gør hele processen lettere for alle parter.

Bliv kontaktet af os om vedtægter

Vedtægter som en del af et større eller mindre projekt?

Med LE34 kommer du rigtigt fra start og helt i mål. Og det gælder udarbejdelse af vedtægter som led i en større bygge- eller udviklingssag, men også hvis du eksempelvis er med i et parkeringslaug, der ejer og skal drifte en parkeringskælder sammen.

Mange af tidens store byudviklings- og byomdannelsesprojekter blander andel-, leje-, og ejerboliger. Her rådgiver LE34 bygherrer og kommuner til, hvordan de får indarbejdet sådan en blanding i lokalplanen, så de på bedst muligt vis kommer i mål med en helt ny og ejerforms-blandet bydel. Vi realiserer tit det overordnede puslespil, der hedder ejendomsdannelse og ejendomsudvikling – og vedtægter er ofte en af brikkerne. 

Vedtægter for ejerforeninger
Vedtægter for ejerforening landinspektør

Hvorfor vælge LE34 som din rådgiver?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.