Skelfastlæggelse

I tvivl om, hvor skellet indtil naboen er placeret? Vi sørger for en fyldestgørende afklaring og rådgiver om behovet for at afsætte nye skelrør.

Få mere at vide

Fastlæggelse af skel forebygger nabostrid og kan spare dig mange penge

Uenighed om skellet kan føre til nabostridigheder, så derfor er det bedst at få styr på skellet, inden uenigheden vokser ud af proportioner.

Vores bedste råd er, at du skal snakke med naboen først, men vi er altid klar til at hjælpe med at grave de gamle matrikulære dokumenter frem og tolke, hvad de viser. Vi kan vurdere, hvorvidt dokumenterne stemmer overens med de aktuelle forhold på din grund, og om naboen eventuelt har vundet hævd på noget af din grund.

Med 23 kontorer fordelt i hele landet får du nemt fat på en lokal landinspektør.
Ring til os på tlf. 7733 2222 eller klik på nedenstående kontakt-knap.

Bliv kontaktet af os

Mette Bach Glitzky, landinspektør og partner, LE34

“Når du sætter et nyt hegn op eller planter ny hæk i skellet, skal du være sikker på, at det rent faktisk kommer til at stå i skel – for det er der ikke nogen garanti for, at det gamle hegn gjorde. Undersøg derfor, hvor skellet er placeret. Prøv at lede efter skelpælene eller få eventuelt hjælp fra en landinspektør.”

Hvad er forskellen på skelfastlæggelse og skelafsætning?

En skelfastlæggelse kan kaldes den lille pakke og skelafsætning den store pakke. Nogle gange kan dit behov for klarhed over skellets forløb klares med den lille pakke. Andre gange er det nødvendigt med den store.

Den lille pakke, skelfastlæggelsen, består af:
Den juridiske afklaring af, hvor skellet er placeret.

Den store pakke, skelafsætningen, består altid af tre dele:
En juridisk afklaring af, hvor skellet er placeret.
En afsætning i marken med skelrør eller skelpæl, så skellet rent fysisk er til at få øje på for dig og øvrige parter. 
Skelafsætningen afsluttes med en matrikulær berigtigelse af den afsætte skelgrænse samt et måleblade (et kort), der viser skellets placering.

Uanset, hvilke spørgsmål du har vedrørende skel, guider vi dig til at den rigtige ydelse – den store eller lille pakke. Der er ingen grund til at bestille den store, hvis du kan klare dig med den lille, skelfastlæggelsen. Det er også den billigste løsning for dig.

Hvorfor vælge LE34 til skelfastlæggelse?

Vi er altid lige i nærheden af dig

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

De rigtige eksperter på din sag

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

Kvalitet og tryghed

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.