Plankonsulenter, inhouse

LE34’s plankonsulenter er med dig hele vejen – fra miljøvurderinger, bindingskort og lokalplaner til visualiseringer, volumenstudier og projektledelse.

Få mere at vide

Professionelle plankonsulenter planlægningsopgaver

Vores plankonsulenter er landinspektører, arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører. Vi kan med andre ord være med dig fra start til slut – fra første idé til første spadestik, fordi vores rådgivning er specialiseret i alle planprocessens og by- og landskabsudviklingens faser.

Bliv kontaktet af vores plankonsulenter

Meget mere end en planrådgiver

Det er en optimal løsning med en fast planrådgiver fra LE34, der kan træde til, når der er brug for det. I LE34 har vi stor erfaring som inhouse-rådgivere i forskellige kommunale planafdelinger. Alle vores planrådgivere har kommunal arbejdserfaring og dermed indsigt i de forskelligartede kommunale processer, hvilket giver en mere effektiv opgaveløsning for alle parter. 

Dertil får kommunerne adgang til den brede vifte af kompetencer, LE34’s eksperter besidder. Det giver stor fleksibilitet, når planrådgiveren på kommunens vegne f.eks. kan rådføre sig hos LE34’s arkitekter ved udvikling af nye boligområder, landinspektørerne ved spørgsmål om skel og ejendomsdannelse og vores GIS-afdeling i forbindelse med geografiske analyser og rapporter. 

Ja, fordelene er mange med en inhouserådgiver fra LE34 – man får simpelt og ret meget mere end en planrådgiver.

LE34 giver professionel planrådgiving
LE34 har været med som planrådgiver i etableringen af Letbanen i Aarhus

  Planrådgiving for Ringkøbing K

  LE34 udfører planrådgivning og løser planlægningsopgaver for Ringkøbing K, der er et større udviklingsprojekt udviklet i samarbejde mellem Realdania og Ringkøbing-Skjern Kommune. Formålet med planlægningen er at skabe en ny bydel, hvor boligerne placeres i ”naturen” og i tæt samspil med rekreative naturområder. LE34 har blandt andet stået for projektledelse, miljøvurdering, sparring i juridiske spørgsmål, servitutredegørelser, visualiseringer, volumenstudier, rammelokalplan og detaillokalplaner.

  Planrådgivning Køge Kyst - by og vand bindes sammen

  LE34 løser blandt andet planlægningsopgaver for Køge Kyst, der er et større udviklingsprojekt udviklet i samarbejde mellem Realdania og Køge Kommune. Formålet med planlægningen er at binde byen og vandet sammen. LE34 har blandt andet stået for projektledelse, miljøvurdering, detaillokalplaner, arealoverførsel, ejendomsdannelse, servitutredegørelse og juridisk rådgivning.

  LE34 giver planrådgivning i små og store projekter
  LE34's planrådgivning i Ringkøbing-Skjern Kommune

  Hvorfor vælge LE34 til dit projekt?

  VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

  Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

  DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

  Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

  KVALITET OG TRYGHED

  LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.