Nivellement

Nivellement lyder næsten som det, det betyder: måling af niveau. Og netop opmåling af niveauerne på en bygge- eller anlægsgrund er en stor del af vores landinspektørers tekniske arbejde i felten.

Få mere at vide

Nøjagtig nivellement med LE34

Niveau, tærren, jordflader. Tre sider af samme jordlag. LE34’s eksperter nivellerer overraskende nok ikke kun til lands, men også til vands og i luften.
Vi er altid opdateret på de mest optimale nivelleringsteknikker og råder over det nyeste opmålingsudstyr, hvilket betyder, at vi altid kan imødekomme dit og dit tærrens behov for nivellement.

Som landinspektører sikrer vi korrekt opmåling og afsætning af elementerne gennem grundige forundersøgelser af terræn og løbende kontrol, mens vi i tæt samarbejde med entreprenører og arkitekter altid har det bedste afsæt for dit projekt i fokus.

Bliv kontaktet af os om nivellement

Jesper Nørregaard Hansen, kort- og landmålingstekniker i LE34, om vores nivellement på Skovtårnet i Camp Adventure:

“Inden afsætningen gik i gang har vi lavet en grundig forventningsafstemning om de anvendte tekniker og målemetoder, så vi kunne sikre, at samtlige elementer blev afsat med den krævede nøjagtighed for at skabe den ønskede stabile konstruktion.”

Læs mere om vores spændende nivellement og afsætningsarbejde på Skovtårnet lige her. Billedet nedenfor er er venligst udlånt af Camp Adventure og EFFEKT arkitekter.

Hvorfor vælge LE34 til nivellement?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.