Lodsejerforhandling

LE34 viser vejen – også til en vellykket lodsejerforhandling. Som landets største landinspektørfirma råder vi over flere ejendomsretlige specialister med flere års erfaring inden for ekspropriations- og erstatningsret, hvilket sikrer dig en faktabaseret og professionel forhandling med lodsejere og eventuelt myndigheder.

Få mere at vide

Vi møder lodsejerne i øjenhøjde

Står du overfor en større eller mindre areal- og rettighedserhvervelse, præsenterer vi dig for de optimale løsninger, forhandler med lodsejere, udarbejder materiale, beregner eventuelt erstatning og følger de matrikulære og juridiske ændringer til dørs. I lodsejerforhandlingen møder vi altid folk i øjenhøjde, samtidig med, at vi forholder os til sagens kerne, så kommer sikkert i mål inden for lovens rammer.

Bliv kontaktet af os om lodsejerforhandling

LE34 er din ekspert i lodsejerforhandling

Det er ikke få af de større anlægsprojekter, hvor LE34 har ført lodsejerforhandlingen og sikret vigtige aftaler for det videre arbejder. I vores verden går lodsejerhåndtering tit hånd i hånd med ekspropriation, og også i eventuelle ekspropriationer er vi mere end kompetente til at forestå den proces.

Vi vurderer de ejendomsretlige forhold ved anlægs- eller byggeprojekter, derefter indhenter vi tilladelser, afvikler kontakt og forhandling til involverede parter samt udarbejder og fremsender diverse dokumenter. Og vi er gerne med fra idéen opstår, til den matrikulære berigtigelse er realiseret.

Lodsejerforhandling lodsejerdialog LE34 landinspektør
lodsejerforhandling LE34 landinspektører

Hvorfor vælge LE34 til din lodsejerforhandling?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.