Kvalitetssikring

LE34 er ISO 9001:2015-certificeret i kvalitet. Men det handler om mere end et certifikat – det handler om vores dna.

Få mere at vide

Vores kvalitetssikring er din garanti for et højt niveau

Når vi siger, at kvalitetssikring er en del af vores dna, mener vi, at den er en en integreret del af vores måde at arbejde på.

Kvalitetssikringen begynder allerede ved den indledende kontakt, hvor vi sikrer, at du får valgt den bedst egnede metode til løsning af din opgave. Undervejs i opgaveløsningen gennemfører vi kvalitetssikring af ad flere omgange, ligesom alle data og dokumenterer kontrolleres af en overordnet, inden aflevering.

Kvalitetssikringen er også integreret i vores måleinstrumenter og i vores CAD-pakke, således at alle aftalte datastandarder er overholdt.

Se vores ISO-certifikat

Kvalitet der kan dokumenteres

ISO-certificeringen betyder, at vi på et overordnet niveau kan dokumentere vores målerettede indsats for kvalitetssikring i LE34. Certificeringen betyder, at vi har fastlagte kvalitets-politikker og udarbejder metodebeskrivelser på de store kundeopgaver.

På de enkelte opgaver udfylder vi tjekskemaer, der tjener to formål – som egenkontrol undervejs i opgaveløsningen og som dokumentation for den aftalte kvalitet. Hver sagstype har hvert sit tjekskema, så vi sikrer os, at det er relevante forhold, der bliver kontrolleret i sagen.

Hvorfor vælge LE34 til dit projekt?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 29 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 200 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.