Digitalisering af drænkort

Fra gamle og ufuldstændige kort over dræn til digitale drænkort og oversigter, som kan tilgås fra marken, bag rattet i traktoren og på kontoret. LE34 har udviklet app’en Landbrugets Kortservice, som fungerer på både pc, tablet og mobil.

Få mere at vide

Drænkort: lokalisering og digitalisering af dræn

Når vores avancerede teknologier møder de rette eksperter, kan vi spare jordejere for en masse tid. Ved en droneroverflyvning indsamler vi multispektral data på et areal, som vores agro-eksperter efterfølgende analyserer ved hjælp af 4D software, så de kan bestemme drænenes position under jorden.

De multispektrale billeder giver desuden data, som vi kan oversætte til digitale drænkort over arealerne, så jordejere altid kan tilgå deres kort i marken – direkte på mobil eller tablet.

Bliv kontaktet om drænkort

Moderne opgavestyring

LE34 indsamler, digitaliserer og analyserer data, når en bedrift skal fremtidssikres, ved køb og salg af jord eller ved planlægning og realisering af vindmølleprojekter. Det handler om at skabe indsigt og overblik over alle relevante forhold, om håndtering af myndigheder og om indsigt i lovgivning og her har vi specialiseret os i at forudse og håndtere de problemer, man vil møde.

Dataindsamling med drone

Overblik og detaljer bliver forenet, når vi indsamler data med vores specialbyggede droner. Vi flyver med spejlreflekskameraer, termiske kameraer til identifikation af varmeudslip og NIR-kameraer til afgrødebestemmelse og kan aflevere komplette fotografiske kort, 3D-modeller eller punktskyer med alle detaljer inkluderet. 

Knud Klausen, landinspektør og partner, LE34 Dronninglund

“Vi har oplevet, at mange jordejere gerne vil have digitaliseret deres gamle drænkort. De er ofte håndtegnet for flere årtier siden og fyldt med rettelser fra hver gang, dræningen er ændret i marken. Vores digitale redskab med geotagging af hvert enkelt drænrør gør overlevering af viden til næste generation meget nemmere.”

Drænkort til land­brug og god­ser

Når vores avancerede teknologier møder de rette eksperter, kan vi spare jordejere for en masse tid. Ved en droneroverflyvning indsamler vi multispektral data på et areal, som vores agro-eksperter efterfølgende analyserer ved hjælp af 4D-software, så de kan bestemme drænenes position under jorden. De multispektrale billeder giver desuden data, som vi kan oversætte til digitale drænkort over arealerne, så jordejere altid kan tilgå deres kort i marken – direkte på mobil eller tablet.

Hvorfor vælge LE34 til udarbejdelse af drænkort?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.