Banemåling

I LE34 kender vi efter årtiers banemåling landets banenet på kryds og tværs. Og også i dette felt går vi forrest med den nyeste opmålingsteknologi, der sikrer effektiv banemåling, høj nøjagtighed og 3D-modeller til projektering. Alt det uden at gå på kompromis med sikkerhed eller kvalitet.

Få mere at vide

Nøjagtig banemåling får togdriften til at glide på skinner

LE34 har gennem adskillige årtier leveret banemåling af høj kvalitet og høj nøjagtighed til Banedanmark, og det skyldes dels vores kompetente og erfarne kort- og landmålingsteknikere, som ved, hvordan man kommer de særlige udfordringer på banen til livs, og dels vores fokus på konstant at innovere og forbedre vores opmålingsmetoder.

Vi udvikler gang på gang nye CAD-programmer, nye hjælperedskaber til mark-arbejdet og deltager aktivt i den teknologiske innovation sammen med instrumentproducenten Trimble Instruments.

Anders Nygaard Møller, landinspektør og partner, LE34

“Vores årtier lange samarbejde med Banedanmark har gjort os til landets største inden for banemåling. Med flere hundrede kilometer banestrækning om året, er vores tekniske målere både erfarne og rutinerede.”

Banemåling uden forsinkelser

LE34’s arbejde på sporene foregår ofte, uden at togtrafikken bliver forstyrret. I dagtimerne har vi blot mellem 3-15 minutter, inden næste tog kommer drønende – og her er LE34’s erfarne mandskab med til at sikre, at det hele kan lade sig gøre, uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet af de opmålte data. Vi er fleksible og udfører også opmåling om natten, hvor en sporspærring sikrer, at vi har et par timer uden afbrydelser at arbejde i.

Banemåling LE34
Banemåling LE34

Mobile mapping: state-of-the-art banemåling

Som de første på det danske marked har LE34 inden for de seneste par år suppleret den stationære banemåling med Mobile Mapping. Det betyder, at vi måler hurtigere og reducerer totalomkostningerne til en fjerdedel - uden at gå på kompromis med nøjagtighed..

mobile mapping banemåling

Mobile mapping: state-of-the-art banemåling

Som de første på det danske marked har LE34 inden for de seneste par år suppleret den stationære banemåling med Mobile Mapping. Det betyder, at vi måler hurtigere og reducerer totalomkostningerne til en fjerdedel - uden at gå på kompromis med nøjagtighed..

Høj nøjagtighed med lynhurtig banemåling

Opmåling af en 30 kilometer lang dobbeltsporet banestrækning, der traditionelt ville have taget et helt hold af målere 60 dage at udføre, kan med Mobile Mapping nu klares på en formiddag af én mand uden banevagt. Outputtet er en punktsky og 360 graders billeder af strækningen, og selv ved 80 kilometer i timen er nøjagtigheden så høj, at modellen er oplagt som grundlag for projektering.

På rette spor med alle data ved hånden

Med den 3D-model, vi leverer på baggrund af dataindsamlingen ved mobile mapping, kan man til enhver tid gå ind i modellen og hente præcis de informationer og mål, der er brug for til et konkret nyt projekt, uanset om opmålingen af vejene oprindeligt blev gennemført til et andet projekt.

Hvorfor vælge LE34 til banemåling?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

VI ER DE FØRSTE MED NYE METODER

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at vi har ressourcerne til at tage nye teknologier ind. Vi er de første og eneste i landet, som kan tilbyde en specialdesignet webportal sammen med Mobile Mapping.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.