Areal- og rettighedserhvervelse

Hvad enten du står overfor areal- og rettighedserhvervelse ved frivillig aftale eller ekspropriation, er LE34 en sikker makker. Vores landinspektører har fødderne plantet lige så solidt i jorden, som i juridiske forhold, og deres erfaring inden for areal- og rettighedserhvervelse vil lette den komplekse proces.

Få mere at vide

LE34 er med hele vejen i areal- og rettighedserhvervelsen

Står du overfor en større eller mindre areal- og rettighedserhvervelse? Vi præsenterer dig for de optimale løsninger, udarbejder materiale, står for dialog med lodsejere, beregner eventuelt erstatning og følger de matrikulære og juridiske ændringer til dørs.

Det giver dig en roligere proces, hvor du får begge ben til jorden og kommer sikkert i mål med de nyerhvervede rettigheder i hånden.

Bliv kontaktet af os

  Vores erfaring kommer dig til gode

  Som landets største landinspektørfirma råder vi over flere ejendomsretlige specialister med flere års erfaring inden for ekspropriations- og erstatningsret, hvilket sikrer dig en faktabaseret og professionel forhandling med evt. lodsejere og myndigheder. Vi vurderer de ejendomsretlige forhold ved anlægs- eller byggeprojektet, og derudfra leverer vi den optimale opgaveløsning for din foreliggende areal- og rettighedserhvervelse.

  LE34 er din rådgiver i areal- og rettighedserhvervelse

  Det analytiske forarbejde i de juridiske forhold lægger en nødvendig grobund for den videre praktiske rolle, vi spiller i areal- og rettighedserhvervelsen. Når vi har styr på sagens forhold, indhenter vi tilladelser, afvikler kontakt til involverede parter samt udarbejder og fremsender diverse dokumenter til de involverede parter. Og vi er gerne med fra idéen opstår, til den matrikulære berigtigelse er realiseret.

  Bjarne Husted, projektchef, A. Enggard A/S

  “Vi oplever, at LE34 gang på gang giver os kvalificeret rådgivning om ejendomsretlige emner og arealer. Det skaber et klart grundlag, vi kan træffe vores beslutninger på. Deres store erfaring med by- ejendoms- og anlægsprojekter betyder, at vi kan regne med, at alt er i orden, når de afslutter en sag for os.”

  Areal- og rettighedserhvervelse LE34
  Areal- og rettighedserhvervelse LE34

  Hvorfor vælge LE34 til areal- og rettigheds- erhvervelse?

  DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

  Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

  KVALITET OG TRYGHED

  LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.

  VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

  Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.