Afsætning af veje

Ved afsætning af veje er godt udstyr vejen frem. Med LE34’s Mobile Mapping bruger vi den nyeste teknologi til at indsamle den nødvendige data, så vejen kan projekteres og derefter afsættes i marken. Det sparer tid og penge uden at gå på kompromis med kvalitet og nøjagtighed.

Få mere at vide

LE34 lægger vejen forbi

Afsætning af veje er ofte en del af den slagne vej i mange bygge- og anlægsprojekter. Heldigvis er du landet i de rette hænder hos LE34. Fra dokumentation til opmåling er du sikret vejafsætning inden for tolerancen, udført af landets største landinspektørfirma.
Uanset om vejene fører til Ringkøbing, Roskilde eller Rudbjerg, er vi altid lige i nærheden.

Bliv kontaktet af os om afsætning

LE34 er med hele vejen

Med 200 års erfaring på området, er afsætning af veje oftest en “lige ud ad landevejen”-disciplin, hvor vi etablerer plan- og højdefikspunkter, vi afsætter modullinjer, metermærker, vi laver vejstationering, kote- og situationsplan, og vi sørger for, at længde- og tværprofiler giver entreprenøren et komplet og præcist overblik over vejens forløb og eventuelle hældning. Men vi kan sagtens gøre meget mere end det.

Er byggeriet, projektet eller anlægget eksempelvis i konflikt med servitutter? Sådanne spørgsmål kan hurtigt presse sig på, og dem afklarer for dig forud for selve afsætningen af vejen. Vi finkæmmer byggetilladelsen for særlige vilkår, vi laver også IBS-attest og er i kraft af vores beskikkelse i det hele taget godt rustet til at være med dig før, under og efter afsætningen af veje. Det etablerer et solidt afsæt for den videre proces og sikrer, at afsætningen af vejen befinder sig inden for lovens og vejjuraens rammer.

Inden en vej kan afsættes i marken, skal den projekteres. Og som nævnt er vi med vores Mobile Mapping godt kørende. På en eftermiddag opmåler vi et vejnet, der ellers ville tage 20 arbejdsdage at opmåle og indsamle data på. Hastværk er i mange tilfælde lastværk, men ikke når det gælder mobile mapping. Selv ved 80 kilometer i timen er nøjagtigheden så høj, at modellen, der bliver lavet ud fra de opmålte data, er oplagt som grundlag for projektering.

Afsætning af veje LE34 landinspektører vejafsætning
Afsætning af veje med mobile mapping LE34

Hvorfor vælge LE34 til din afsætning?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.