Ny bestyrelsesformand i LE34

Efter 5 år som formand har Jens Moberg valgt at give stafetten videre. Ejerkredsen i LE34 har valgt administrerende direktør i OK-Fonden, Ulrik Ahrendt-Jensen, som ny bestyrelsesformand.

LE34 VISER VEJEN
Ulrik Ahrendt-Jensen ny bestyrelsesformand LE34

LE34 sætter kursen mod 2025

Administrerende direktør Kenneth Norre: ”Vi siger stor tak til Jens for hans vigtige bidrag til LE34’s udvikling gennem de sidste 5 år. Jens har med sin lange erhvervserfaring og strategiske kompetencer været et vigtigt bidrag til vores succes med den rejse, LE34 har været på siden 2014. LE34 er markedsledende indenfor rådgiverbranchen, og vi skal de næste 5 år levere på en ny strategisk platform, en rejse som vi er rustet til, og som vi ser frem til.”

Afgående formand Jens Moberg: ”Det har været en fornøjelse at bidrage til LE34’s succes og vækst i disse sidste 5 år. Da jeg tiltrådte som formand udarbejdede vi en ambitiøs 2020-strategi. Den har LE34’s dygtige ledere og medarbejdere ført ud i livet. LE34 er vokset organisk og gennem opkøb og LE34 er nu en international virksomhed med en række kontorer i Sverige. LE34 er set som en aktiv bidragsyder til FN’s verdensmål. LE34’s medarbejdere har grund til at være stolte over deres resultater. Inden Covid 19-krisen var vi i færd med at lægge sidste hånd på en 2025-strategi. Dette er naturligt sat lidt på pause, da ledelsen i LE34 er fokuseret på at styre os godt igennem krisen og tage hånd om kunder såvel som medarbejdere. Det er med en stærk tro på LE34’s fortsatte fremgang, at jeg giver stafetten videre til den nye formand”

Valg af ny formand

Til ny formand har ejerkredsen i LE34 valgt Ulrik Ahrendt-Jensen. Ulrik er administrerende direktør i OK-Fonden, og har en bred erhvervsmæssig erfaring. Bestyrelsesmedlem Sune Iversen udtaler: ”Ulrik er valgt som formand for LE34 på grund af hans store internationale erfaring, organisatoriske indsigt og erfaring med forretningsudvikling. Med Ulrik som formand har vi sikret os de kompetencer, der skal til for at forretningsudvikle LE34 på lang sigt, også internationalt.”

Bestyrelsesformand Ulrik Ahrendt-Jensen: ”Jens Moberg har sammen med ledere og medarbejdere i LE34 opnået flotte resultater de sidste 5 år. Jeg er stolt over at overtage stafetten nu, hvor virksomheden skal til at sætte kursen frem mod 2025. LE34 er en ambitiøs virksomhed, der blandt andet er baseret på stærke kompetencer og fremsynethed. Det bliver spændende at bistå ledelsen og de mange dygtige medarbejdere i den sidste fase af strategiarbejdet og hjælpe med at indfri nye faglige og forretningsmæssige mål. Verden omkring os ændrer sig, og vi skal sikre os, at vi følger de rigtige mål og bruger vores ressourcer til fordel for virksomheden, vores kunder og samfundet omkring os”.