LE34 og BIM Equity indgår strategisk partnerskab

LE34, Danmarks største landinspektørfirma, og rådgivervirksomheden BIM Equity indgår strategisk partnerskab om opmåling og 3D-modellering af eksisterende ejendomme.

LE34 viser vejen
LE34 og BIM Equity

I takt med at digitalisering, 3D-modellering og BIM bliver mere og mere udbredt i byggebranchen, får flere og flere øjnene op for værdien af præcise digitale modeller. Gennem de seneste år har LE34 og BIM Equity opmålt og 3D-modelleret en lang række bygninger, der enten har stået overfor en renovering, transformation, ny udlejning eller hvor drift og vedligehold skulle optimeres.

Opmåling og udvikling af digitale bygningsmodeller resulterer i et værdifuldt datagrundlag og overblik for offentlige og private bygherrer, rådgivere, ejendomsudviklere og ejendomsadministratorer. Entreprenører får blandt andet glæde af ”as-built” 3D-modeller baseret på registreringer fra byggepladsen, som er præcise, fejlfri og uafhængige af rådgivernes tegningsmateriale.

Øget efterspørgsel efter kvalificerede digitale data

LE34 og BIM Equity oplever en stigende efterspørgsel på digitale bygningsmodeller af høj kvalitet. For at imødekomme kundernes behov for en samlet løsning indgår landets største landinspektørfirma og en af landets førende BIM-rådgivere et strategisk partnerskab.

Anders Nygaard Møller, Partner og Forretningschef for Teknisk Måling hos LE34, ser frem til at høste frugterne af partnerskabet.

“Med det strategiske partnerskab konsoliderer vi et i forvejen velfungerende samarbejde, hvilket giver vores kunder en række oplagte fordele. De får opmåling og 3D-modellering udført af én samlet enhed, med spidskompetencer indenfor hver deres fagområde, som er vant til at arbejde sammen og har det rette tekniske set-up. Vi optimerer løbende vores interne processer, hvilket i sidste ende kommer vores kunder og deres projekter til gode.”

Opmåling og modellering afspejler kundernes reelle behov

Nis Boile Christensen er ansvarlig for digitalisering og FM hos BIM Equity og forklarer, hvordan opmåling og 3D-modellering, på trods af de højteknologiske aspekter, stadigvæk kræver en aktiv stillingtagen fra erfarne eksperter.

“Gennem de seneste år har LE34 og BIM Equity givet bygherrer et værdifuldt overblik over deres ejendomme. For uanset om man skal renovere, udleje eller optimere Facilities Management er det afgørende med et digitalt tegningsgrundlag, der afspejler virkeligheden. Som eksperter vejleder vi altid vores kunder med at få afklaret deres reelle digitaliserings-behov og løbende tilpasse vores ydelser til dette. Hermed sikrer vi, at kunderne får mest ud deres modeller og data.”

LE34 og BIM Equity har allerede digitaliseret flere hundrede tusinde kvadratmeter, og aktuelt er det nyetablerede partnerskab i gang med at digitalisere en større ejendom i det centrale København

Få mere at vide

Kontakt os

Kontakt forretningschef, Anders Møller,
hvis du er interesseret i at høre mere.

Anders Møller
Landinspektør og partner
Forretningschef, LE34 Teknisk måling
+45 7733 2212
am@le34.dk

Send mail til Anders Møller