LE34 Skagen

Kontakt

Det er intet under, at LE34 har kontor i Skagen den dag i dag: Det har vi sådan set haft gennem de seneste 120 år. Og det er en naturlig placering, når vi er Danmarks største landinspektørfirma. LE34 er altid lige i nærheden – også af dig, der bor i den allernordligste del af landet.

Vestre Strandvej 10, 9990 Skagen

skagen@le34.dk Tlf. +45 9848 0844

LE34 viser vejen

Lige i nærheden af dig

Fra vores kontor på Vestre Strandvej og med backup fra vores LE34-kollegaer i Frederikshavn løser vi opgaver i hele Skagens opland.

Vi er med i forreste række, når det drejer sig om innovation og teknologisk udvikling, hvilket giver vores kunder store fordel – både for erhvervskunder og for de private kunder. Opmåling med droner er eksempelvis et redskab, vi bruger i vores dagligdag.

Nye muligheder for dig, der har et sommerhus

Planloven, der trådte i kraft i 2017, rummer nye muligheder i kystnærhedszonen, hvor der kan åbnes op for byudvikling og nye anlæg, der giver bedre muligheder for turisterhvervet og sommerhusejerne. Konkret drejer det sig blandt andet om bedre muligheder for at udvide og modernisere toilet- og baderum, og større arealer, hvor der ligger sommerhuse på lejede grunde, får bedre muligheder for at blive udstykket, så sommerhusejerne kan købe den grund, deres sommerhus ligger på.

LE34 har arbejdet med flere sager om dette emne og kan hjælpe dig med at afklare mulighederne. Du er altid velkommen til at ringe eller komme forbi til et uforpligtende møde på vores kontor.

Havneudvidelse

Når det drejer sig om antal landede tons fisk er Skagen Havn allerede Danmarks største fiskerihavn. Men havnen gennemgår en omfattende udvidelse i disse år med nye og længere kajer, med større sejldybde og med større landanlæg. LE34 bistår som landinspektørfirmaet med en række matrikulære udstykninger og sagsbehandling. Næste etape af havneudvidelsen (etape 3) forventes at gå i gang senere i år.

Anders Brønnum, afdelingsleder og partner

“Her får du trygheden med et landinspektørfirma, der både har solid lokal forankring og den allernyeste viden inden for en bred vifte af teknologier – så du kan få løst både udstykningen af din grund og afsætningen af dit hus hurtigt og fejlfrit.”

Mød LE34 Skagen

Anders Brønnum
Anders Brønnum
Partner / Landinspektør / Afdelingsleder
LE34 Frederikshavn, LE34 Skagen