Juridisk rådgivning

Juridisk rådgivning er et af de vigtigste fundamenter for ethvert byggeprojekt i det private, i det kommunale og i landbruget. Og ofte er byggerier et omfattende anlægsarbejde, der involverer en lang række fagdiscipliner. Som landinspektørfirma har vi to centrale roller på forskelligartede projekter. En juridisk og en teknisk.

Få mere at vide

Juridisk rådgivning: Et vigtigt fundament for dit projekt

LE34’s juridiske rådgivning sikrer, at arbejdet kan blive udført på et korrekt grundlag og er en vigtig del af fundamentet for, at de øvrige involverede leverandører på dit projekt kan komme i gang med deres opgaver.

Hver dag arbejder vores 400 kompetente medarbejdere i et fagligt krydsfelt mellem ingeniørkunst, arkitektur og jura, så hvis står du overfor komplekse juridiske spørgsmål i dit større eller mindre bygge- eller anlægsprojekt, er vi mere end kompetente til at hjælpe dig godt på vej.

Bliv kontaktet af os

LE34's juridiske rådgivning sikrer de nødvendige rettigheder

Vores juridiske kompetencer er med til at sikre de nødvendige rettigheder til planlagte bebyggede arealer. Vi står for alt fra at forberede og gennemføre ekspropriation af arealerne, beregne erstatningsforslag, indgå frivillige aftaler med lodsejerne om erstatning til afslutning af jordfordelingsplan og matrikulær sagsbehandling.

Vi står også for at undersøge og udarbejde diverse servitutter – blandt andet sikkerhedsservitutter – ligesom vi bidrager med information om arealer og rettigheder på borgermøder og på lodsejermøder.

   Vejjura LE34
   LE34 rådgiver i vejjuridiske spørgsmål

   Vi er klar med juridisk rådgivning, der hjælper dit projekt på rette vej

   Med projekter følger spørgsmål. Ofte de juridiske af slagsen. Og det gælder både de matrikulære og tekniske spørgsmål, der opstår i de private projekter. Det gælder spørgsmål omkring reglerne på landbrug- og fritidslandbrugsområdet. Det gælder spørgsmål omkring muligheder og begrænsninger, en bygherre ofte står med i de større anlægsprojekter. Også i det kommunale opstår juridiske spørgsmål i den daglige opgaveløsning. LE34’s specialister har svarene og står altid klar med kvalificeret rådgivning.

   Tilmeld dig LE34's nyhedsbrev om vejjura

   I nyhedsbrevet deler vi – gratis – vores gode råd til tidens udfordringer i vejjura og fortæller, hvad du skal være særlig opmærksom på i forbindelse med de løbende ændringer af love og afgørelser på klagesager indenfor vejområdet.

   Nyhedsbrevet udkommer 3-4 gange om året. Du kan til enhver tid framelde dig igen.

   Hvorfor vælge LE34 som juridisk rådgiver?

   VI ER ALTD LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

   Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

   DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

   Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

   KVALITET OG TRYGHED

   LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.