Vedtægter, forsyninger og vandværker

Vedtægter for forsyninger og vandværker er et vigtigt redskab til at få forholdene på plads og driften til at forløbe strømlinet. LE34’s landinspektører arbejder i et fagligt krydsfelt mellem ingeniører, arkitekter. Det sikrer dig en juridisk kvalitetssikret vedtægt, der regulerer foreningens måde at fungere på med afsæt i retsforholdene på området.

Få mere at vide

Vedtægter, der holder vand

At vedtage vedtægter i forenings-plenum er en ting. At få udarbejdet vedtægter, der er følger lov og orden, er en anden. Uanset hvilke vedtægter, I har brug for at få udfærdiget, har LE34 den juridiske indsigt, det kræver – og som landinspektører mere til.

Stor eller lille sag, er LE34 altid klar til at lave vedtægter for grundejerforeninger, spildevandslaug, vejlaug og pumpelaug. Kort sagt, hvor der brug for det.

Bliv kontaktet af os om vedtægter

Uanset hvor i landet, du har brug for os, har vi lokal indsigt, når vi fra kontor til kornmarker løser landinspektør-opgaver, herunder udarbejdelse af vedtægter, for en lang række kunder fordelt blandt private borgere, det lokale erhvervsliv, landbruget, forsyningsselskaberne og kommunerne.

Vedtægter, forsyninger og vandværker
Vedtægter, forsyninger og vandværker

Hvorfor vælge LE34 til dine vedtægter?

VI ER ALTID LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Vi har 25 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

DE RIGTIGE EKSPERTER PÅ DIN SAG

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

KVALITET OG TRYGHED

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015-certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.