Terrænmodel

En terrænmodel af høj præcision er uundværlig i forbindelse med projektering af anlæg og beboelse.

Få mere at vide

Terrænmodellen viser vejen til gennemtænkt projektering

Med LE34’s professionelle droner indsamler vi data af stor nøjagtighed. Fordelen ved at bruge droner til en terrænmodel er, at du ikke bare får et opdateret ortofoto, men også har mulighed for at fastlægge højdekurver og definere punkter på projektområdet med en nøjagtighed på ned til 3 cm.

Dermed får du et godt grundlag for dit projekt, hvor du kan blive ved med at foretage opmålinger og planlægge det videre arbejde. Du kan afprøve forskellige scenarier i en digital version af virkeligheden. Det sparer tid og minimerer risikoen for fejl i projekteringsfasen.

Skriv til os og hør mere

Hvorfor vælge LE34 til din terrænmodel?

Vi er altid lige i nærheden af dig

Vi har 26 kontorer strategisk placeret i Norden og mindst 150 målehold i felten hver dag. Det sikrer, at vi er tæt på og har lokalt kendskab uanset opgavens størrelse og geografi.

De rigtige eksperter på din sag

Vores størrelse og faglige bredde betyder, at du altid har de rigtige eksperter på din sag. Vi rådgiver dig om den bedste løsning og er med dig fra planlægning til færdigt projekt.

Kvalitet og tryghed

LE34 er som det første landinspektørfirma i Danmark ISO 9001:2015 certificeret. Det betyder, at vores arbejde altid lever op til de højeste kvalitets- og dokumentationskrav, så du kan sove roligt.